ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Η εγκύκλιος για την διαφημιστική δαπάνη προς τους φορείς του δημόσιου τομέα
 

Αθήνα 9.3.2017, 03:24

Την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για την διαφημιστική δαπάνη ζητά με εγκύκλιό του από τους φορείς του δημόσιου τομέα η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Η Γραμματεία ζητά από τους φορείς να καταθέτουν εμπρόθεσμα προς έγκριση τα ετήσια προγράμματά επικοινωνιακής προβολής τους καθώς και τα ετήσια απολογιστικά στοιχεία, προκειμένου να λάβουν έγκριση.

Περαιτέρω επισημαίνεται ότι με τη θεσμοθέτηση του ν. 4339/2015 (Α’ 133) και του Μητρώου Media On Line, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 52 & 53 του παραπάνου νόμου, οριοθετείται για πρώτη φορά ο χώρος του διαδικτύου με ενημερωτικό χαρακτήρα και αποσαφηνίζεται ο συνδεόμενος με την παροχή κρατικής διαφήμισης.

Οι εγγραφές στο Μητρώο ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2016 και μέχρι σήμερα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για ένταξη περίπου 400 ιστότοποι, οι 200 από τους οποίους έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Εφεξής η κρατική διαφήμιση θα διοχετεύεται κατά 70% στα μέσα πανελλαδικής εμβέλειας και κατά 30% σε αυτά της περιφέρειας.

Η κυβέρνηση ευελπισθεί ότι με τη λειτουργία του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης θα θέσει τέρμα στις γκρίζες ζώνες και στην ανομία στο διαδίκτυο.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την εγκύκλιο.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η εγκύκλιος για την διαφημιστική δαπάνη Proslipsis.gr 932017.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved