ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Σεμινάριο για μελλοντικούς διπλωμάτες από το Κολλέγιο της Ευρώπης

Αθήνα 9.6.2017, 22:17

Το Κολλέγιο της Ευρώπης (Collège d’Europe) διοργανώνει σεμινάριο για μελλοντικούς διπλωμάτες με τίτλο «Πρακτική προσέγγιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης» το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου στην έδρα του, στη Μπριζ του Βελγίου.

Στόχος του προγράμματος είναι η κτήση ή ενδυνάμωση των ικανοτήτων και γνώσεων των στελεχών για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη συνεργασία της με την Αφρική. Το σεμινάριο διαρθρώνεται σε τρεις ενότητες, μια θεωρητική, μια πρακτική και μια
άσκηση διαπραγμάτευσης.

Το επιμορφωτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται καταρχήν στους μελλοντικούς διπλωμάτες που εργάζονται ή θα κληθούν να εργασθούν στους αντίστοιχους θεσμούς που πραγματεύονται τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι συμμετέχοντες στο επιμορφωτικό σεμινάριο θα πρέπει να αποδείξουν ότι κατέχουν τις κατάλληλες γνώσεις και το ανάλογο ενδιαφέρον για την Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε δια μέσου των σπουδών τους είτε δια μέσου της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Η επιμόρφωση θα γίνει στη γαλλική γλώσσα.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες ως προς τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική με την προκήρυξη λεπτομέρεια στο Τμήμα Ανάπτυξης του Κολλεγίου της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην κα Maureen Welsh, maureen.welsh@coeurope.eu. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν, θα κληθούν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο ηλεκτρονικής εγγραφής, το οποίο θα τους αποσταλεί.

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής ορίζεται η 1η Σεπτεμβρίου 2017. Proslipsis.gr

Το ελάχιστο απαιτούμενο επίπεδο γνώσης της γαλλικής γλώσσας είναι το B2, όπως ορίζει το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 2.100 ευρώ κατ’ άτομον, ενώ τα έξοδα μετακίνησης από και προς την Μπριζ, η διαμονή, το πρωινό και το δείπνο βαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Ο Διεθνής Οργανισμός Γαλλοφωνίας θα αναλάβει τα έξοδα 10 στελεχών και εμπειρογνωμόνων δημοσίων οργανισμών των χωρών μελών του και κατά προτεραιότητα όσων απολαμβάνουν μια πρωτοβουλία για την προώθηση της Γαλλοφωνίας σε εθνικό επίπεδο.

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των Υπουργείων, των Γενικών και Ειδικών Γραμματειών και των Ανεξαρτήτων Αρχών παρακαλούνται να ενημερώσουν, ηλεκτρονικά, για την παρούσα εγκύκλιο με το ενημερωτικό υλικό (στα γαλλικά) τους υπαλλήλους τους. Proslipsis.gr


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved