ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Εθνικό Τυπογραφείο: Εφαρμογή για δημόσιους φορείς

Proslipsis.gr | Αθήνα 23.10.2018, 09:43

Το Εθνικό Τυπογραφείο θέτει σε λειτουργία ηλεκτρονική εφαρμογή με σκοπό την άμεση πληροφόρηση των δημόσιων υπηρεσιών και φορέων του Δημοσίου σχετικά με τη δημοσίευση των εγγράφων τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ειδικότερα, από σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, όλοι οι φορείς που έχουν αποστείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνσης webmaster.et@et.gr, έγγραφα προς δημοσίευση, με χρήση προηγμένης ψηφιακής υπογραφής και χρονοσήμανσης και έχουν λάβει ΚΑΔ (Κωδικό Αριθμό Δημοσίευσης), θα ενημερώνονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ηλεκτρονική διεύθυνση (Et_Released@et.gr) για το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), στο οποίο περιλαμβάνεται το έγγραφό τους.

Επιπλέον, όλοι οι φορείς θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά και σε περίπτωση διόρθωσης σφάλματος σε δημοσίευμα που τους αφορά το οποίο οφείλεται σε υπαιτιότητα των υπηρεσιών του Εθνικού Τυπογραφείου και γίνεται σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθ. 16 του ν. 3469/2006.

Το ενημερωτικό μήνυμα θα αποστέλλεται την ημέρα που αναρτάται στον ιστότοπο του Εθνικού Τυπογραφείου το σχετικό ΦΕΚ, προς τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φορέα από την οποία στάλθηκε το προς δημοσίευση έγγραφο.

Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης των φορέων δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει για έγγραφα που περιέρχονται σε έγχαρτη μορφή για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Εννοείται ότι οι φορείς θα εξακολουθήσουν να έχουν την δυνατότητα, που παρέχεται από τον ιστότοπο του Εθνικού Τυπογραφείου, να αναζητήσουν την πορεία δημοσίευσης των εγγράφων τους.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved