ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
ΕΝΑ: Διεθνείς κύκλοι σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση

Proslipsis.gr | Αθήνα 5.7.2020, 08:45

Από το υπουργείο Εσωτερικών γίνεται γνωστό ότι η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (ΕΝΑ) θα πραγματοποιήσει σεμινάρια υπό τον γενικό τίτλο: «Διεθνείς Ειδικευμένοι Κύκλοι Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση», για το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Η ΕΝΑ προτείνει σημαντικό αριθμό προγραμμάτων, εκ των οποίων πέντε θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως.

Στο πλαίσιο υλοποίησης των σεμιναρίων αυτών, η Γαλλική Κυβέρνηση προσφέρει πέντε υποτροφίες με πλήρη κάλυψη των εξόδων (διδακτρά, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και ένα μέρος του κόστους διαβίωσης).

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα ανωτέρω προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιστημονικής και Πανεπιστημιακής Συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, στην κα Μαρία -Χριστίνα Αγαπίου (email: mcagapiou@ifa.gr).

Επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο σύνδεσμο:
https://www.ena.fr/Formation-continue/Programmes-Internationaux-et-dapprofondissement/Programmes-internationaux-courts-ex-Cisap

Οι επιλεχθέντες υποψήφιοι οφείλουν να συνάψουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης (assurance de responsabilité civile), το κόστος του οποίου δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος εγγραφής. Το σχετικό υλικό είναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, στην ενότητα: Ανθρώπινο Δυναμικό Δυμοσίου Τομέα/Προσωπικό/Εκπαίδευση. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved