ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Ρωσικά για δημοσίους υπαλλήλους με έκπτωση από το Ινστιτούτο Πούσκιν

Proslipsis.gr | Αθήνα 15.9.2020, 12:27

Το Ινστιτούτο Πούσκιν σχεδίασε και υλοποιεί Τμήματα Ρωσικής Γλώσσας για δημόσιους υπαλλήλους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα τμήματα Αρχαρίων Ρωσικής Γλώσσας με ειδικές τιμές, καθώς και στα τμήματα όλων των επιπέδων γλώσσας με έκπτωση 12%. Επίσης, οι συγγενείς α’ βαθμού των δημοσίων υπαλλήλων μπορούν να έχουν έκπτωση 8% σε όλα τα τμήματα ρωσικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τη διαδικασία αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το κόστος, το πρόγραμμα μαθημάτων, καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια, στο Ινστιτούτο Πούσκιν (Φειδίου 18, Αθήνα,10678 Τηλ. 210-3302051), στην ιστοσελίδα: www.pushkin.gr, και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@pushkin.gr.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved