ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Καταργείται το φαξ στο δημόσιο τομέα
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 20.11.2020, 00:19

Πολλοί νέοι δεν γνωρίζουν καν τι εστί τηλεομοιοτυπία ή φαξ, καθώς έχει εγκαταλειφθεί προ πολλού από τον ιδιωτικό τομέα. Στον δημόσιο όμως -τουλάχιστον σε ορισμένες υπηρεσίες του-, «κροταλίζει» μέχρι τις μέρες μας. Τώρα το υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιό του, σε εφαρμογή του άρθρου 99 του πρόσφατου νόμου 4727/2020, που ενσωματώνει κοινοτική Οδηγία, ζητά από τους φορείς να το καταργήσουν οριστικά λόγω «του ψηφιακού και διοικητικού μετασχηματισμού της χώρας και την προσαρμογή στο ταχέως μεταβαλλόμενο, διεθνές περιβάλλον». Η μετάδοση κειμένων, σχεδίων και φωτογραφιών θα βασίζεται πλέον καθολικά στο διαδίκτυο και όχι στην τηλεφωνία.

Υπόχρεοι για την εφαρμογή της ρύθμισης αυτής είναι οι φορείς του στενού δημόσιου τομέα και συγκεκριμένα το Δημόσιο, οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού καθώς και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την εγκύκλιο.






 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Η εγκύκλιος για την κατάργηση του φαξ στον δημόσιο τομέα 20112020.pdf

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved