ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Διαδικτυακό σεμινάριο για δημοσίους υπαλλήλους: Erasmus for Public Administration

Proslipsis.gr | Αθήνα 3.2.2021, 18:41

Βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης –Erasmus for Public Administration- για δημόσιους υπαλλήλους των κρατών – μελών της ΕΕ, με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων τους και της κατανόησης των ευρωπαϊκών οργάνων και πολιτικών, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης www.zoom.us, από 25 Φεβρουαρίου 2021 έως 8 Ιουνίου 2021, σε εβδομαδιαία βάση.

Το Πρόγραμμα, το οποίο διοργανώνει και πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης – EAS (www.europa.eu/eas), απευθύνεται σε νέους δημόσιους υπαλλήλους, Διοικητικούς, κατηγορίας Ανώτατης Εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν προσληφθεί μέχρι και πέντε έτη πριν από την προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας και έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή απασχόληση/εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών σε τομέα που σχετίζεται με θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση σε άριστο επίπεδο δύο γλωσσών: Αγγλικής και Γαλλικής ή Αγγλικής και Γερμανικής.

Επίσης, οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν εργασθεί ή να έχουν συμμετάσχει σε άλλο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε όργανα ή φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η διαδικτυακή οργάνωση επιτρέπει τη συμμετοχή έως είκοσι υποψηφίων από κάθε κ-μ που πληρούν τις προϋποθέσεις. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης δημοσιεύεται μαζί με την παρούσα εγκύκλιο στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr στην ενότητα: Ανθρώπινο Δυναμικό Δημοσίου Τομέα / Προσωπικό / Εκπαίδευση.

Το υπουργείο Εσωτερικών καλεί τις Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των Υπουργείων και των φορέων να του διαβιβάσουν έως την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, το Βιογραφικό Σημείωμα των ενδιαφερομένων
(European CV - το οποίο μπορεί να βρεθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://europass.cedefop.europa.eu/editors/en/cv/compose), καθώς και το ατομικό έντυπο με τα στοιχεία τους, τα οποία και επισυνάπτονται, σε ηλεκτρονική μορφή (μορφή αρχείων .pdf ή .doc – όχι σκαναρισμένα ως εικόνες), στο e-mail: p.karageorgi@ydmed.gov.gr και grammateia@ydmed.gov.gr, προκειμένου να
προωθηθούν από την υπηρεσία οι επιλεχθείσες υποψηφιότητες που πληρούν τις προϋποθέσεις που τίθενται από το πρόγραμμα.

Επισημαίνεται ότι η υπηρεσία προέλευσης του υποψηφίου είναι αποκλειστικά αρμόδια για τη διαβίβαση των αιτήσεων από την οποία θα τεκμαίρεται και η σύμφωνη γνώμη για τη συμμετοχή.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved