ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
«Καλός μόνο ένας στους πέντε δημοσίους υπαλλήλους»

Proslipsis.gr | Αθήνα 9.4.2021, 14:50

Ένα 20% των δημοσίων υπαλλήλων κάνει σωστά τη δουλειά του στο δημόσιο τομέα. Μάλιστα η νοσηρή ατμόσφαιρα «χαλάει» και πολλούς νεοδιορισμένους καλούς υπαλλήλους.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί -που προκαλούν αίσθηση- δεν έγιναν από κάποιο άσχετο σε θέματα δημόσιας διοίκησης αλλά από τον Παναγιώτη Νίκα, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, εκπρόσωπο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και έναν άνθρωπο με μακρά πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, σήμερα στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών «Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου στο Δημόσιο Τομέα, Σύμβουλος Ακεραιότητας στη Δημόσια Διοίκηση και άλλες διατάξεις».

Ο κ. Νίκας, που δεν φάνηκε να διάκειται θετικά απέναντι στο παραπάνω νομοσχέδιο και ιδίως στον νέο θεσμό του Συμβούλου Ακεραιότητας, προς επίρρωσιν των λόγων του αναφέρθηκε και στους αποκαλούμενους «Συμπαραστάτες του Δημότη», στους δήμους και αλλού, για τους οποίους είπε ότι είναι «πεταμένα λεφτά».

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved