ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Επιμορφωτικά σεμινάρια για δημοσίους υπαλλήλους (29/10/07)


Αθήνα 29.10.2007, 17:04
Εγκύκλιο με θέμα την διεξαγωγή επιμορφωτικών προγραμμάτων για δημόσιους υπαλλήλους στο Κοινωνικό Πολύκεντρο και το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 47 του Υπαλληλικού Κώδικα, οι υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες να μεριμνούν για την επιμόρφωση των υπαλλήλων της σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, ανεξάρτητα από την κατηγορία, τον κλάδο, την ειδικότητα και το βαθμό τους. Η επιμόρφωση μπορεί να είναι γενική ή να έχει τη μορφή εξειδίκευσης σε αντικείμενα της υπηρεσίας του υπαλλήλου. Η συμμετοχή του υπαλλήλου σε προγράμματα επιμόρφωσης μπορεί να ορίζεται και ως υποχρεωτική.

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ και το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης υλοποιούν επιμορφωτικά προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για δημόσιους υπαλλήλους εγκεκριμένα από το ΕΠΕΑΕΚ. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε υπαλλήλους των Υπουργείων, Περιφερειών και ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των υπαλλήλων στα επιμορφωτικά προγράμματα, που θα πραγματοποιούνται κατά τις μεσημβρινές ώρες, παρακαλούνται οι υπηρεσίες να χορηγούν υπηρεσιακή άδεια απουσίας δυόμιση ωρών, πριν από την λήξη του πρωινού ωραρίου ή πριν από την έναρξη του απογευματινού ωραρίου (απογευματινής βάρδιας) των υπηρεσιών, στους υπαλλήλους οι οποίοι θα επιλεγούν για την παρακολούθηση των προγραμμάτων αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να απευθύνονται:
1. Για το Κοινωνικό Πολύκεντρο: 210-3310080-81, φαξ: 210-3310083, site:
www.kolykentro.gr, e-mail: info@kpolykentro.gr
2. Για το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης: 2310-228272, 2310-250906, 210-7294677 και στο e-mail
info@iipa.gr.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved