ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Υποτροφίες σε δημοσίους υπαλλήλους για βελτίωση της γερμανικής γλώσσας

Proslipsis.gr | Αθήνα 10.04.2024, 10:23

Η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα υλοποιεί πρόγραμμα του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Goethe, για τη χορήγηση υποτροφιών σε δημοσίους υπαλλήλους, που αφορά τη βελτίωση του επιπέδου γνώσης της γερμανικής γλώσσας. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη υπουργείων με ενεργές επαφές με τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. και με καλή τουλάχιστον γνώση της γερμανικής γλώσσας, που θα ήθελαν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε αυτή.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορούν να αναζητηθούν στον σύνδεσμο: www.goethe.de/en/spr/eng/eur.html και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sonja.ebner@goethe.de.

Η σχετική προκήρυξη με πληροφοριακό υλικό δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, στο σύνδεσμο: https://www.ypes.gr/anthropino-dynamiko-dimosioy-tomea/category--prosopiko/category--
ekpaideys.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved