ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Το πρώτο μεταπτυχιακό για δημοσίους υπαλλήλους


Αθήνα 20.4.2005
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται αποκλειστικά σε μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους, πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα προβλέπει μεταπτυχιακές σπουδές 18μηνης διάρκειας στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων και δεκτοί σε αυτό θα γίνονται μόνιμοι υπάλληλοι του Δημοσίου, κάτοχοι πτυχίου ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η παρακολούθηση του προγράμματος δεν συνεπάγεται την καταβολή διδάκτρων από τους συμμετέχοντες σε αυτό, καθώς την χρηματοδότησή του έχουν αναλάβει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) και το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ.

Η υλοποίηση του προγράμματος αναμένεται να ξεκινήσει απο το επόμενο διδακτικό έτος, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές κατά την διάρκεια της παρουσίασής του, που θα γίνει αύριο Πέμπτη 21 Απριλίου 2005 σε ειδική εκδήλωση στην έδρα του Πανεπιστημίου (κτίρο Καρυωτάκη) στην Τρίπολη.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Υπαλληλικό Κώδικα οι δημόσιοι υπάλληλοι δικαιούνται άδεια μετ' αποδοχών μέχρι και πέντε χρόνια προκειμένου να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved