ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Προσωπικές Δεξιότητες Επιστροφή    
Diploma στην Εργασιακή ψυχολογία

 

Αθήνα 2.10.2013, 20:32

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Εργασιακή Ψυχολογία υλοποιεί το Future Business School, με εισηγητή τον ψυχολόγο Σαράντη Μαμμωνά.

Πρόκειται για ένα βιωματικό σεμινάριο με role playing, ομαδικές και ατομικές ασκήσεις και παρουσιάσεις που στόχο έχουν την κατανόηση και την εφαρμογή του θεωρητικού υπόβαθρου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις δεξιότητες που απαιτεί η διαχείριση των ανθρώπων, των σχέσεων και των καταστάσεων μέσα στον χώρο της εργασίας, την ανάπτυξη κλίματος συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων, τη διαχείριση του εργασιακού στρες, καθώς και να ενισχύσουν τις δεξιότητες που καθιστούν έναν εργαζόμενο παραγωγικό και εύστοχο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους που επιθυμούν να εξελιχθούν στο ήδη υπάρχον επαγγελματικό αντικείμενό τους, σε άτομα που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας, σε στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να αλλάξουν πεδίο απασχόλησης, καθώς και σε επαγγελματίες των τμημάτων διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού.

Το Πρόγραμμα -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει: Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων, Τεχνικές Παρουσιάσεων, Γλώσσα Σώματος και Παραγλωσσικά στοιχεία, Οργανωσιακή Κουλτούρα, Διαχείριση Συγκρούσεων και Διεκδικήσεων, Διαχείριση Άγχους και Θυμού στο χώρο εργασίας, Διαχείριση Χρόνου (Time Management), Ανάπτυξη Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 50 ωρών και θα υλοποιηθεί στο Περιστέρι Αττικής (Αρκαδίας 16Α, πλησίον μετρό Αγίου Αντωνίου) με έναρξη την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013, Ώρες: 18.00-21.30

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ.: 210-5782931-2-3, website: www.futurebs.gr, email: info@futurebs.gr.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved