ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Προσωπικές Δεξιότητες Επιστροφή    
Mediterranean: Βιωματικό Σεμινάριο στην Κλινική Ύπνωση

Αθήνα 25.2.2014, 22:31
    
Το Mediterranean Professional Studies, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2,  ανακοινώνει την έναρξη  βιωματικού εισαγωγικού σεμιναρίου στην Κλινική Ύπνωση.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 40 ώρες και ξεκινάει στις 20 Μαρτίου 2014, ώρες 18:00 - 22:00. Εισηγήτρια είναι η  Δρ. Μαρκέλλα Λαμπρούκου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η κλινική ύπνωση αποτελεί ένα έγκυρο και αποδεδειγμένα αποτελεσματικό εργαλείο στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Χρησιμοποιείτε στην αντιμετώπιση πληθώρας προβλημάτων  όπως το άγχος, η κατάθλιψη, οι διαταραχές ύπνου, οι ψυχοσωματικές παθήσεις (στομαχικές / εντερικές διαταραχές, πονοκεφάλους, άσθμα, υπερ- κινητικότητα, εξανθήματα), αλλαγή συνηθειών όπως το κάπνισμα αλλά και στη διαχείριση του σωματικού πόνου. 

Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από ποικίλες βιωματικές ασκήσεις, να κατανοήσουν τη λειτουργία και να εξασκηθούν στην εφαρμογή των τεχνικών της Κλινικής Ύπνωσης. Θα δοθεί έμφαση στις βιωματικές ασκήσεις και στην αυτο-ύπνωση, μια κατάσταση που μας φέρνει στο «εδώ και τώρα», με σκοπό να μας βοηθήσει στην αυτοσυγκέντρωση, να δυναμώσει τις τεχνικές επίλυσης προβλημάτων, να βοηθήσει στη διαχείριση σωματικών προβλημάτων ή ακόμη και στη διαχείριση συναισθημάτων. 

Προσφέρονται ειδικές τιμές για φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, καθώς και για τους φοιτητές του Mediterranean College.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Mediterranean Professional Studies, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, Πατησίων 107 και Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210-8899600, info@medcollege.edu.gr, www.medcollege.edu.gr. 

Η εισηγήτρια
Η Δρ. Μαρκελλα Λαμπρούκου ξεκίνησε τις σπουδές της το 2002 στην Αγγλία όπου και τελείωσε το βασικό της πτυχίο στην Ψυχολογία, μάστερ σε Εφαρμοσμένη Ψυχολογία και δύο διπλώματα στην Κλινική Ύπνωση και στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Επιπλέον ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με παιδιά και ενήλικες, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για να εκφράσουν τις όποιες ανησυχίες τους, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους, την ικανότητα τους, να διαχειριστούν τις διάφορες δυσκολίες στη ζωή τους και να πάρουν θετικές αποφάσεις.


* To Mediterranean College στα Social Media:
- Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollege
- Twitter: https://twitter.com/#!/medcollege1 
- YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved