ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Προσωπικές Δεξιότητες Επιστροφή    
Σεμινάριο: Ξυπνήστε τη Δημιουργικότητά σας

Αθήνα 12.5.2014, 15:32

O παγκοσμίου φήμης «δάσκαλος» των Master Coaches, Hendre Coetzee, και η Γεωργία Καρτσάνη, Leadership Coach και CEO της SARGIA Partners, θα είναι οι ομιλητές του 30υ Σεμιναρίου Ηγεσίας της SARGIA Partners, στις 19 Ιουνίου 2014 στο Balux Privé Γλυφάδας, με θέμα: Wake-up your Creative Mind! - Ξυπνήστε τη Δημιουργικότητά σας!

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους καλούνται να είναι δημιουργικοί και καινοτόμοι στους τομείς: Ηγεσίας, Επιχειρηματικότητας, Διοίκησης, Πωλήσεων, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Marketing, Έρευνας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών - Προϊόντων.

Πρόκειται για ένα βιωματικό workshop διάρκειας 8 ωρών που περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:
- 13.00 - 14.30 «Ξεκλείδωσε τον Εαυτό σου»: O Hendre Coetzee θα παρουσιάσει τεχνικές που βοηθούν τον εγκέφαλο να ελίσσεται ανάμεσα σε διαφορετικά γεγονότα, βρίσκοντας τις αντίστοιχες λύσεις κάθε φορά, προκειμένου να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά αυτόματες αντιδράσεις, όπως η αναποφασιστικότητα, η αμηχανία, το μούδιασμα, το μπλοκάρισμα, αλλά και η αναβλητικότητα.

- 15:30 - 17:00 «Εξερευνήστε την Πρωτογενή σας Δυναμική»: Η Γεωργία Καρτσάνη θα μυήσει το κοινό στην έννοια της Mindfulness (ενόραση), που αποτελεί τον πυρήνα όλης της δημιουργικής διεργασίας. Η εξάσκηση της Mindfulness  ενδυναμώνει τη συγκέντρωση και ηρεμεί το μυαλό, ενώ παράλληλα βοηθά να διατηρεί κανείς τη συνείδησή του ζωντανή στην παρούσα πραγματικότητα.  

17:30 - 19:00 «Δημιουργείστε Ανανεωμένη Συμμετοχή»: Στην τελευταία ενότητα οι εισηγητές θα κατευθύνουν το κοινό στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να προσδιορίσουν οι ίδιοι το «Πρώτο Βήμα» σχεδιάζοντας τις τρεις πρώτες ενέργειες που θα κάνουν. 

Όπως υπογραμμίζει η κυρία Γεωργία Καρτσάνη, CEO της SARGIA Partners και Master Coach: «Για να επιτύχουμε υψηλές αποδόσεις δημιουργικότητας, προϋπόθεση είναι να ηρεμήσει το μυαλό μας και να χαλιναγωγήσουμε τη “φλυαρία” του, ώστε να αφήσουμε χώρο στη δημιουργική μας σκέψη να αναδυθεί. Μόνο μέσα από αυτή την εσωτερική διεργασία θα μπορέσουμε να γίνουμε περισσότερο αποδοτικοί στην εργασία μας, να μειώσουμε το άγχος, να διαχειριζόμαστε καλύτερα την ενέργεια μας, να ακούμε καλύτερα, να αναπτύξουμε συναισθηματική νοημοσύνη και τελικά να γίνουμε πιο ευρηματικοί, προνοητικοί και δημιουργικοί».  

Οι διοργανωτές σας καλούν να συμμετάσχετε στο σεμινάριο και να: 
- απογειώσετε τη σκέψη σας και να δώσετε ώθηση στους στόχους σας,
- μάθετε τεχνικές βασισμένες στις νευροεπιστήμες για να καλλιεργήσετε τη καινοτόμο σκέψη σας και να φέρετε τις επιθυμητές αλλαγές στη προσωπική και επαγγελματική σας ζωή,
- ανακαλύψετε τις τεχνικές εκείνες που θα σας βγάλουν από το τέλμα και θα σας βοηθήσουν να οραματιστείτε τις συναρπαστικές δυνατότητες που γεννιούνται μέσα από τη διαδικασία της βαθιάς επίγνωσης,
- Αμφισβητήσετε την κατεστημένη σκέψη αποκομίζοντας φρέσκιες ιδέες που έχουν εφαρμογή σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.leadershipseminars.gr/gr, ή επικοινωνήστε με την κ. Δήμητρα Θεοχάρη, SARGIA Partners, στο τηλ.: 210-8920951.

Ο Θεσμός
Πάντα σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο θεσμός των Leadership Seminars δημιουργήθηκε από τη SARGIA Partners το 2012, με σκοπό τη διοργάνωση πρωτοποριακών Σεμιναρίων και Εργαστηρίων που υποστηρίζουν το μετασχηματισμό και την εξέλιξη της  ηγεσίας στην Ελλάδα, ώστε να αναπτύξει και να προσαρμοστεί στις αλλαγές της εποχής μας.

H SARGIA Partners παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης στελεχών άμεσα συνδεόμενες με την επιχειρησιακή στρατηγική. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ευρώπης και Μ. Ανατολής. Παρέχει λύσεις μέσα από τις υπηρεσίες: Leadership Coaching, Leadership Team Alignment , Leadership Agility 360™, Brain Based Interventions και Leadership  Branding. Οι μεθοδολογίες και τα εργαλεία της βασίζονται σε επιστήμες Συμπεριφορών και Νεύρο-επιστημών. Πηγάζουν από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές πρακτικές που σχετίζονται με τη λειτουργία του εγκεφάλου, τις αρχές Μαθησιακών Οργανισμών και συστημικής μεθοδολογίας coaching. Το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών της SARGIA Partners περιλαμβάνει: το NeuroBusiness Group (NBG), την Change Wise και το Center for Advanced Coaching (CAC). 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved