ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υγεία Επιστροφή    
Θεραπείες μέσω τέχνης. Δραματοθεραπεία, Παιγνιοθεραπεία, Εικαστική θεραπεία

Αθήνα 20.11.2013, 23:4

«Θεραπείες μέσω τέχνης. Δραματοθεραπεία, Παιγνιοθεραπεία, Εικαστική θεραπεία» είναι το θέμα μονδικού στην Ελλάδα εκπαιδευτικού προγράμματος που προσφέρει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης DOMI.

Στο διάρκειας 120 ωρών πρόγραμμα αναλύονται σε βάθος τεχνικές θεραπείας μέσω τέχνης όπως: ασκήσεις ενσωμάτωσης, προβολικές δοκιμασίες, θεραπευτικές κάρτες, εικαστικές τεχνικές, κατασκευές, παιχνίδια ρόλων, αυτοσχεδιασμοί, μυθοπλασία.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στην αξιοποίηση των τεχνικών αυτών, στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία ψυχικών και σωματικών διαταραχών.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες από το χώρο της ψυχικής υγείας, σε εκπαιδευτικούς οι οποίοι έρχονται σε επαφή με παιδιά και εφήβους, σε όσους ασχολούνται με την τέχνη γενικά, καθώς επίσης και σε φοιτητές που θέλουν να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις.

Σε όσους ολοκληρώσουν το  πρόγραμμα χορηγείται το πιστοποιητικό Certificate in Art Therapies: Play, Drama Play and Art Therapies (Edexcel Assured).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείται Κέντρο Δια Βίου Μάθησης DOMI, Μαυροκορδάτου 1-3, Αθήνα - Υποκατάστημα: Σόλωνος 108, Αθήνα, τηλ.: 215 5154 010, ή στο e-mail: info@domiedu.gr. www.domiedu.gr.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved