ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υγεία Επιστροφή    
Σεμινάρια για 1.100 επαγγελματίες θα υλοποιήσει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (η πρόσκληση)
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 19.11.2019, 20:51

Σεμινάρια για 1.100 επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα στα γνωστικά αντικείμενα «Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας» και «Κρίσιμα θέματα εκπαίδευσης για τη διαχείριση ασθενών με ψυχιατρικά προβλήματα», 97 και 100 ωρών, αντίστοιχα, θα υλοποιήσει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος σε όλη την Ελλάδα.

Η σχετική εκπαίδευση οδηγεί σε πιστοποίηση πρόσθετων γνώσεων και δεξιοτήτων 1.010 επαγγελματιών του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας σε όλη χώρα (ανεξαρτήτως κλάδου της οικονομίας).

Βασικός στόχος των σεμιναρίων είναι να καταστούν οι επαγγελματίες ικανοί να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες εργασιακές απαιτήσεις. 

Η επιλογή και ο σχεδιασμός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων έγινε με γνώμονα τις υπάρχουσες μελέτες που τεκμηριώνουν την ανάγκη για εκπαίδευση των επαγγελματιών του Ιδιωτικού Τομέα (α) στα μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας, και (β) σε κρίσιμα θέματα εκπαίδευσης για τη διαχείριση ασθενών με ψυχιατρικά προβλήματα.

Τα σεμινάρια είναι πανελλαδικής εμβέλειας και θα γίνουν με συνδυασμό δια ζώσης, ασύγχρονης και σύγχρονης μορφής εκπαίδευσης). Τα τμήματα κατάρτισης θα αποτελούνται, βάση του σχεδιασμού, από 5 έως 25 άτομα ανά τμήμα.

Μετά, το πέρας διεξαγωγής των προγραμμάτων κατάρτισης, θα διεξαχθούν εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων-δεξιοτήτων 1010 ωφελούμενων, από Φορέα Πιστοποίησης, διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ με βάση το πρότυπο EN ISO 17024. Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα επαναληφθούν υποχρεωτικά μία φορά (επανεξέταση) σε περίπτωση αποτυχίας ή αδυναμίας συμμετοχής των ωφελούμενων κατά την πρώτη εξέταση.

Αιτήσεις
Κάθε ενδιαφερόμενος για τα σεμινάρια μπορεί να υποβάλει μία και μοναδική αίτηση συμμετοχής. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει τουλάχιστον σε δύο κύκλους. Ο πρώτος κύκλος υποβολών είναι το
διάστημα από 7 Νοεμβρίου 2019 έως 9 Δεκεμβρίου 2019 και ο δεύτερος κύκλος είναι το διάστημα από
23 Δεκεμβρίου 2019 έως 22 Ιανουαρίου 2020. Η αίτηση του κάθε υποψήφιου μπορεί να αφορά και στα δύο
εκπαιδευτικά προγράμματα.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την αναλυτική πρόσκληση για τα σεμινάρια.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Η αναλυτική πρόσκληση για τα σεμινάρια 19112019.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved