ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάρια δωρεάν από το ΚΕΕ Αθηνών

 

Αθήνα 13.10.2010, 15:21

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Αθηνών (ΚΕΕ) ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών σε τμήματα μάθησης για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2010-2011.

Τα γνωστικά πεδία στα οποία εντάσσονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα των ΚΕΕ είναι:
- Τεχνολογίες πληροφορικής - επικοινωνιών (Βασικές έννοιες Η/Υ, Υπολογιστικά φύλλα - Παρουσιάσεις, Βάσεις Δεδομένων κ.ά.)
- Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ιταλικά)
- Πολιτισμού - Τέχνες - Διαχείρισης Ελεύθερου χρόνου (Ιστορία Τέχνης - Θέατρο - Κινηματογράφος - Φωτογραφία κ.λπ.)
- Οικονομία - Διοίκηση - Επιχειρήσεις (Οργάνωση Διοίκηση Επιχειρήσεων - Μάρκετινγκ, Καινοτομία - Επιχειρηματικότητα - Επιχειρήσεις, Χρηματοοικονομική- Λογιστική κτλ)
- Ενεργός Πολίτης: Δικαιώματα - Υποχρεώσεις (Σωματική και Ψυχική Υγεία - Διατροφή κ.λπ.)
- Περιβάλλοντος - Τουρισμού - Ανάπτυξης (Το Φυσικό Περιβάλλον και η προστασία του, κλιματικές αλλαγές και ατμόσφαιρα, περιβάλλον - οικολογία, τουρισμός)
- Ελληνικής Γλώσσας-Ιστορίας (Ελληνική - Ευρωπαϊκή)

Τα πρώτα τμήματα μάθησης πρόκειται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του 2010. Τα τμήματα καταρτίζονται με βάση τον αριθμό των αιτήσεων. Εάν υπάρχει ικανός αριθμός αιτούντων για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο τότε συγκροτείται το αντίστοιχο τμήμα. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτούντων είναι μεγαλύτερος από 20 (μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων ανά τμήμα) ενεργοποιείται η διαδικασία δημιουργίας και νέου δεύτερου τμήματος. Τμήματα με λιγότερα από 12 άτομα δεν μπορούν να ξεκινήσουν. Ο κάθε εκπαιδευόμενος υποχρεούται να παρακολουθήσει συστηματικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο έχει επιλεγεί. Οι απουσίες δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 20% του συνόλου των ωρών που διαρκεί το  κάθε πρόγραμμα.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται καθημερινά από 13:00-19:00 στην έδρα του ΚΕΕ (Στρατηγού Δαγκλή 53 Κάτω Πατήσια). Για την ένταξη των εκπαιδευομένων σε τμήματα προαπαιτείται συμπλήρωση αίτησης και φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου.

Για πληροφορίες και αιτήσεις απευθυνθείτε στο ΚΕΕ Αθηνών, Στρατηγού Δαγκλή 53 Κ. Πατήσια (Πλησίον ΚΤΕΛ Λιοσίων), καθημερινά: 13:00-19:00, τηλ.: 210-8541078 και 210-8540566, e-mail: kee.ath@ideke.edu.gr.

Τα ΚΕΕ είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βιου Μάθησης (ΓΓΔΒΜ) και η λειτουργία τους υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και από εθνικούς πόρους, μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια Βίου μάθηση" του υπουργείου Παιδείας και του ΕΣΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved