ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάρια δωρεάν από το ΚΕΕ Ροδόπης

 

Αθήνα 14.10.2010, 12:43

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Ροδόπης ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών σε τμήματα μάθησης για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2010 – 2011 (πίνακας).

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010 και προκειμένου για την ένταξη των εκπαιδευομένων σε τμήματα απαιτείται συμπλήρωση αίτησης με δήλωση προτίμησης και φωτοτυπία του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

H κατάταξη σε τμήματα μάθησης είναι συνεχής διαδικασία τοποθέτησης, ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων, για τις οποίες δεν προβλέπεται καταληκτική ημερομηνία υποβολής. Ειδικότερα, μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός εκπαιδευομένων (12 έως 20) ξεκινά τμήμα μάθησης, ενώ σε περίπτωση υπεράριθμων υποψηφίων δημιουργείται νέο, επιπλέον τμήμα, άμεσα ή μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός εκπαιδευομένων. Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε τμήματος μάθησης εκδίδεται για κάθε εκπαιδευόμενο Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Το έργο «Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων», που υποστηρίζεται και προωθείται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ), μέχρι το 2013 εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στο Πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς) και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΚΕΕ Ροδόπης, τηλ.: 2531081809, e-mail: keekomo@otenet.gr. Ώρες εξυπηρέτησης κοινού και παραλαβής αιτήσεων: καθημερινά 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ.
 

Τα προγράμματα
Οι προσφερόμενες θεματικές ενότητες (διάρκειας 25 έως και 50 ωρών) είναι οι ακόλουθες:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
 (Αγγλικά-Γαλλικά-Γερμανικά -Ιταλικά όλων των επιπέδων , ξεκινώντας από τμήματα αρχαρίων)
ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
(προγράμματα υπολογιστών όλων των επιπέδων , ξεκινώντας από τμήματα αρχαρίων)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
(ενδεικτικά αναφέρονται τα προγράμματα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Χρηματοοικομική-Λογιστική κ.α)
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
(ενδεικτικά αναφέρονται τα προγράμματα Σωματική και Ψυχική Υγεία ,Διατροφή ,Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων στο Χώρο Εργασίας κ.α)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΕΧΝΕΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
(ενδεικτικά αναφέρονται τα προγράμματα Δημιουργία Τοπικής εφημερίδας, Λαογραφία: Παραδοσιακός Πολιτισμός, Κινηματογράφος, Θέατρο - Θεατρική Παιδεία κ.α)
ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
(εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και συμβουλευτικής σε Αθίγγανους, Κρατούμενους,  Πρόσφυγες – Παλιννοστούντες- Μετανάστες, Μουσουλμανική Μειονότητα)
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ
(ενδεικτικά αναφέρονται τα προγράμματα Ενέργεια και Αειφόρος Ανάπτυξη, Πολιτιστικός Τουρισμός –   Εναλλακτικές μορφές Τουρισμού κ.α)

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved