ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάρια δωρεάν από το ΚΕΕ Μεσσηνίας

 

Αθήνα 18.10.2010, 19:04

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ) του νομού Μεσσηνίας (με έδρα την Καλαμάτα - Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αντικαλάμου) ανακοινώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η εκπαιδευτική περίοδος 2010-2011.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι μπορούν να προσέρχονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από τις 09:00 έως και τις 17:00 στα γραφεία του ΚΕΕ Μεσσηνίας στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αντικαλάμου (τηλ.: 2721094236) για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμπλήρωση της νέας αίτησης για τα προγράμματα της εκπαιδευτικής περιόδου 2010-2011 (απαιτείται φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου).

Η παρακολούθηση των προγραμμάτων οδηγεί, ανάλογα με τη διάρκεια, στην απόκτηση Πιστοποιητικού επιμόρφωσης (μέχρι 75 ώρες) ή Πιστοποιητικού Δια Βίου Εκπαίδευσης (πλέον των 75 ωρών).

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχονται δωρεάν στους εκπαιδευόμενους (με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες της χώρας από 18 ετών και άνω, ενώ οι ειδικότητες των προγραμμάτων καθώς οι ημέρες και οι ώρες διεξαγωγής τους θα διαμορφωθούν με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των εκπαιδευόμενων σε συνάρτηση με τη διαθεσιμότητα των χώρων υλοποίησης σε σχολεία και τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτών.

Τα ΚΕΕ
Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (
www.gsae.edu.gr) του Yπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Φορέας υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε., www.ideke.edu.gr).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved