ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάρια δωρεάν από το ΚΕΕ Αρκαδίας
 

 

Αθήνα 21.10.2010, 12:21

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (ΓΓΔΒΜ) και το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) σχεδιάζουν και υλοποιούν το πρόγραμμα «Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες - Ήρων2» με στόχο την εκπαίδευση ενηλίκων πολιτών, αρχάριων στην πληροφορική στη χρήση Η/Υ και τις νέες τεχνολογίες στο νομό Αρκαδίας. Το πρόγραμμα θα υλοποιήσει το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ) Αρκαδίας.

Το πρόγραμμα, που προσφέρεται δωρεάν, εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΣΠΑ 2007-13) και από το Ελληνικό Δημόσιο. Απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες πολίτες (άνω των 18 ετών), που είναι αρχάριοι στην πληροφορική.

Το περιεχόμενο του προγράμματος είναι το εξής:
- Γενικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν οι υπολογιστές 
- Η χρήση του λειτουργικού συστήματος Windows
- Η χρήση κειμενογράφου (Word)
- Η χρήση υπολογιστών φύλλων (Excel)
- Η χρήση προγράμματος παρουσιάσεων (Powerpoint)
- Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, αναζήτηση πληροφοριών, εφαρμογές. 
- Η χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
- Σύγχρονα θέματα που αφορούν τη χρήση του διαδικτύου (ασφάλεια, ιοί υπολογιστών κ.λπ.)

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες. Μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 2,5 ώρες κάθε φορά, απογευματινές ώρες. Τα τμήματα ολοκληρώνονται σε διάστημα 10 εβδομάδων (2,5 μηνών περίπου). Τα πρώτα τμήματα θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο/Δεκέμβριο του 2010.

Τα τμήματα θα γίνονται στα εργαστήρια πληροφορικής των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευόμενοι θα ενταχθούν σε τμήμα που θα λειτουργήσει σε κάποιο κοντινό σχολείο της περιοχής τους (εφόσον υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων από την περιοχή).

Οι εκπαιδευόμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα, θα λάβουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται άμεσα στο ΚΕΕ Αρκαδίας, στη γραμματεία του προγράμματος, Μεταμορφώσεως και Αλεού (πλησίον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως), Τρίπολη, τηλ.: 2710-222781, ώρες λειτουργίας 09:00 -13:00, όνομα γραμματέως, κ.Λέλε Γεωργία.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την αίτηση.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η αίτηση (αρχείο doc 2,6 mb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved