ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Δωρεάν προπαρασκευαστικά μαθήματα ελευθέρου σχεδίου

 

Αθήνα 26.6.2012, 17:42

Η ικανότητα στο ελεύθερο σχέδιο δεν απαιτεί έμφυτο ταλέντο αλλά αποκτάται και αναπτύσσεται με την άσκηση.

Η παραπάνω διαπίστωση των ανθρώπων του ΙΕΚ ΔΟΜΗ στηρίζεται στη μακροχρόνια εμπειρία τους στις εφαρμοσμένες και καλές τέχνες και έρχεται σε μια στιγμή που όλοι οι νέοι και νέες μαθητές (16 και άνω) ή ενδιαφερόμενοι των ειδικοτήτων γραφιστικής, διακόσμησης, εικονογράφησης, animation -και όχι μόνο- που θέλουν να περάσουν δημιουργικά το διάστημα αναμονής μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σχεδίου δωρεάν.

Αν έχετε το χρόνο, την υπομονή και τη θέληση για γνώση και εξάσκηση δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στα προπαρασκευαστικά μαθήματα Ελευθέρου σχεδίου που οργανώνει ο τομέας Art & Design του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Το εργαστήριο ελευθέρου σχεδίου θα ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους μαθημάτων τους μήνες Ιούλιο και Σεπτέμβριο. Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 6:00 – 9:00 μμ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη γραμματεία του κτηρίου Μαυροκορδάτου 1-3, Αθήνα, τηλ: 210-3824411, φαξ: 210-3822159, e-mail: mdikaiou@iekdomi.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved