ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάριο δωρεάν για την αναζήτηση εργασίας

 

Αθήνα 10.10.2012, 16:23

Δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο με θέμα την Αναζήτηση Εργασίας, που απευθύνεται σε όσους αναζητούν εργασία και θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και ώρες 18:00 - 21:00 στη Θεσσαλονίκη (Γιαννιτσών 90) η Applied Seminars.

Οι θέσεις του σεμιναρίου είναι περιορισμένες (5 άτομα), αλλά το σεμινάριο θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να επιμορφώσει όσους βρίσκονται στην διαδικασία αναζήτησης εργασίας για τις πρόσφατες αλλαγές στα εργασιακά, για τις σύγχρονες τεχνικές αναζήτησης εργασίας και για τη σωστή σύνταξη του βιογραφικού με βάση το διαδεδομένο πρότυπο του Europass. Επίσης να συντελέσει στη βελτίωση των δεξιοτήτων επικοινωνίας και να προετοιμάσει για την αποτελεσματική συνέντευξη.

Οι βασικές ενότητες του σεμιναρίου είναι:
- Οι Πρόσφατες Αλλαγές στα Εργασιακά.
- Σύγχρονες Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας.
- Βιογραφικό Σημείωμα: το πρότυπο Europass.
- Βασικές αρχές Διαπροσωπικής Επικοινωνίας.
- Η Αποτελεσματική Συνέντευξη.
- Τρόπος Διδασκαλίας.
- Διαδραστικό Σεμινάριο.

Εισηγητής στο σεμινάριο είναι η Διαλεχτή Φωτοπούλου, η οποία συνεργάζεται με την Analysis από το 1997 και έχει απασχοληθεί σε όλους τους τομείς της εταιρίας. Σήμερα παρέχει συμβουλές οργάνωσης - διοίκησης λογιστηρίου και ένταξης σε αναπτυξιακά προγράμματα. Έχει διδάξει επί σειρά ετών μαθήματα λογιστικής, διοίκησης και επικοινωνίας σε κολέγια της Θεσσαλονίκης καθώς και σε on-line μεταπτυχιακό προγράμμα του Πανεπιστημίου του Liverpool. Έχει Επίσης, έχει εργαστεί ως ερευνητικός συνεργάτης στο Κέντρο Ερευνών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων στην Ευρώπη. Είναι υποψήφια Διδάκτορας στην Μεταφορά Διοικητικής Γνώσης (Πανεπιστήμιο του Sheffield) και διαθέτει Μεταπτυχιακό στην Λογιστική και Χρηματοοικονομικά (Πανεπιστήμιο του Manchester). Διαθέτει πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο του Sheffield).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Applied Seminars, Γιαννιτσών 90, 54627 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310550676, φαξ: 2310567439, e-mail: info@appliedseminars.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved