ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάρια δωρεάν από την Action City

 

Αθήνα 11.12.2012, 19:03

Κάνοντας πράξη το κοινωνικό και εκπαιδευτικό όραμα για μία γνώση ανοιχτή σε όλους η Action City, Αστική Μη-κερδοσκοπική Εταιρεία, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον 1ο κύκλο Σεμιναρίων Άτυπης Μάθησης «Action City Seminars».

Κατά τους διοργανωτές, πρόκειται για μία πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στην εκπαίδευση ενηλίκων στη χώρα μας και ως στόχο της είναι να επιδράσει βαθιά και θετικά στη ζωή κάθε συμμετέχοντος και κάθε συμμετέχουσας κινητοποιώντας τους προς μία ριζική βελτίωση των κοινωνικών, επαγγελματικών και ψυχολογικών τους δεξιοτήτων. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, έγκριτοι και διεθνώς καταξιωμένοι εισηγητές - υποστηρικτές της Action City συναντούν ομάδες ενηλίκων για να μεταδώσουν, μέσα από πρωτοποριακά βιωματικά σεμινάρια, γνώσεις και δεξιότητες ψυχολογικής υγείας, συμβουλευτικής, οικονομίας – ανάπτυξης, εκπαιδευτικής πράξης, φιλοσοφίας και άλλων αντικειμένων που συναντούν το ενδιαφέρον, τις ανάγκες και τις αγωνίες του σύγχρονου ανθρώπου.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των σεμιναρίων της Action City μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.actioncity.gr και στη διεύθυνση: Σόλωνος 108, 10681, Αθήνα, τηλ.: 210-3800300, website: www.actioncity.gr, e-mail: info@actioncity.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved