ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων στον Δήμο Ήλιδας

 

Αθήνα 5.9.2013, 14:00

Προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων προσφέρουν δωρεάν ο Δήμος Ήλιδας και το υπουργείο Παιδείας (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης).

Κατά το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014, στο ΚΔΒΜ του Δήμου Ήλιδας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ενδεικτικά προγράμματα του πίνακας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να προμηθευτείτε από το ΚΕΠ Δήμου Ήλιδας, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου Ήλιδας (http://www.dimosilidas.gr/index.php/epikoinwnia/grafeio-typou/enimerosi/408-2013-08-20-08-07-24).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:
Βασιλική Γιαννακοπούλου, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, τηλ.: 6978869289, e-mail:
kdvm.hlidas@gmail.com.

Τα ΚΔΒΜ εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

* Ακολουθεί πίνακας με τα προγράμματα.

ΠΙΝΑΚΑΣ

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙA – EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα – Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν, Υπολογίζοντας τις δαπάνες του νοικοκυριού, Συμβουλευτική σταδιοδρομίας, Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών)
2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (Περιβάλλον και καθημερινή ζωή, Οικολογικές λύσεις για το σπίτι, Προστασία και Δικαιώματα Καταναλωτή, Αστικοί λαχανόκηποι, Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες, Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων)
3. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο, Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις, Βάσεις Δεδομένων – Εξειδικευμένα θέματα, Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία)
4. ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (Σύνταξη εγγράφων – φορμών, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά)
5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ (Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων, Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία, Αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης στην καθημερινή ζωή)
6. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ (Μετανάστες – Υποστήριξη στην καθημερινή ζωή, Τσιγγάνοι – Γλωσσικές δεξιότητες, Τσιγγάνοι – Υποστήριξη στην καθημερινή ζωή)

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved