ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Εκπαίδευση ενηλίκων στον Δήμο Ελευσίνας

Αθήνα 25.11.2013, 23:48

Δωρεάν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων προσφέρει ο Δήμος Ελευσίνας και το υπουργείο Παιδείας, διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων  και τηρείται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Κατά τον μήνα Δεκέμβριο, υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθούν τα ακόλουθα τμήματα: 
Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη, Συμβουλευτική σταδιοδρομίας, Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών
Πρακτικές συμβουλές (υγιεινής) διατροφής, Αστικοί Λαχανόκηποι
Επεξεργασία Κειμένου  - Διαδίκτυο, Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις, Βάσεις Δεδομένων – Εξειδικευμένα Θέματα
Σύνταξη εγγράφων – φορμών, Αγγλικά. Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά Ισπανικά
Διαχείριση εργασιακού άγχους/ Εναρμόνιση επαγγελματικής και Προσωπικής ζωής, Αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης στην καθημερινή ζωή,
Κινηματογράφος, Ιστορία της Τέχνης, Αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Προθεσμία υποβολής της αίτησης, έως 4  Δεκεμβρίου 2013.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στo κτήριο της Κοινωνικής Προστασίας (κτίριο πρώην Κοινωνικής Πρόνοιας), Ερμού και Αθηνάς 1 (Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας, Βασιλική Παπαπέτρου ). Τηλ: 213-1601411 και 213160-1418. Αιτήσεις θα διατίθενται και από το ΚΕΠ του Δήμου Ελευσίνας (Ιερά Οδός 17Α ,τηλ.2132006800-5. Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη είναι η προσκόμιση φωτοτυπίας της ταυτότητας. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, με την επισύναψη της σχετικής αίτησης και αντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή αντιγράφου διαβατηρίου (σκαναρισμένου) στο e-mail: kdvmelefsinas@gmail.com.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved