ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
«Ελάτε ας μαθάνουμε την καλατσήν εμουν»

Proslipsis.gr | Αθήνα 10.11.2014, 12:58

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη του πρώτου δωρεάν εκπαιδευτικού προγράμματος τοπικής εμβέλειας στο Δήμο Κιλκίς, με στόχο την «Εκμάθηση Ποντιακής Διαλέκτου». 

Τα μαθήματα θα υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς από την εκπαιδεύτρια κ. Κωνσταντινίδου, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 16:00- 19:00.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «στόχος του διάρκειας 150 ωρών εκπαιδευτικού προγράμματος, αποτελεί η ικανοποίηση του καθολικού αιτήματος του ποντιακού κόσμου και μια βαθύτατη επιθυμία για την όσο το δυνατόν περισσότερο συνέχιση της πολιτισμικής ταυτότητας στο μέλλον και διάσωση της ποντιακής γλώσσας. Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να αναγνωρίζουν και να ερμηνεύουν την ποντιακή γλώσσα, θα πρέπει να είναι ικανοί ώστε να μπορούν να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας την ποντιακή διάλεκτο, ενώ θα διακατέχονται από ηθική κ ψυχική ικανοποίηση γιατί πλέον θα κατέχουν γνωστικά τη γλώσσα των προγόνων τους».

Σύντομα θα ανακοινωθεί η έναρξη και του δεύτερου τμήματος στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. 

Όσοι ενδιαφέρονται και προκειμένου να καλύψουν τις εναπομείνασες θέσεις για πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να απευθύνονται:
- Πηνελόπη Θ. Σιούρδα, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Κιλκίς,  τηλ.: 23410- 20041, απογευματινές ώρες, κιν.: 6975851511,
- Κωνσταντίνα Χαλβατζή, Υπεύθυνη Οργάνωσης του ΚΔΒΜ Δήμου Κιλκίς,  κιν.: 6949079991, και 
- Δήμο Κιλκίς τηλ.: 23413-52151 και 52100, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved