ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς πληροφορικής σε Σπάρτη και Τρίπολη

Proslipsis.gr | Αθήνα 17.11.2014,11:33

Εκπαίδευση εκπαιδευτικών Πληροφορικής (ΠΕ19 και ΠΕ20) σε αντικείμενα που αφορούν στην υποστήριξη των υποδομών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) του Σχολείου, θα πραγματοποιήσει σε Σπάρτη και Τρίπολη το ΙΤΥΕ Διόφαντος, σε συνεργασία με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Αρκαδίας και Λακωνίας, τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Αρκαδίας Κωτσάκη Σταύρο και την Σχολική Σύμβουλο Πληροφορικής Λακωνίας Σπάλα Γεωργία.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν: α) Στο  4ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Σπάρτης την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 από τις 15:00 έως τις 20.00 και β) στο 4ο ΓΕΛ Τρίπολης την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 από τις 15:00 έως τις 20.00.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει παρουσίαση της πράξης «Στηρίζω» και δύο εργαστήρια (workshops). Το πρώτο εργαστήριο θα περιλαμβάνει την χρήση και αξιοποίηση Διαδραστικών Πινάκων στη μαθησιακή διαδικασία. Το δεύτερο εργαστήριο θα αναφέρεται στον τρόπο σύνδεσης και λειτουργίας των σχολικών εργαστηρίων πληροφορικής καθώς και την υποστήριξη τους από τους εκπαιδευτικούς πληροφορικής.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο http://training.sch.gr (είσοδος με τους προσωπικούς κωδικούς λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο).

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται στα πλαίσια της Δράσης Α8: «Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής τεχνικής υποστήριξης» της πράξης «Στηρίζω» [1]<https://mail.cti.gr/owa/#_ftn1>.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved