ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάρια για ξεναγούς στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο ΑΠΘ

Proslipsis.gr | Αθήνα 22.1.2015, 8:47

Ταχύρυθμα προγράμματα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού θα υλοποιήσουν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σε κάθε σεμινάριο θα γίνουν δεκτοί έως 40 σπουδαστές.

Το σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, από 23 Μαρτίου 2015 έως 23 Μαΐου 2015.

Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν από την Δευτέρα 9/2/2015 μέχρι και την Παρασκευή 20/2/2015, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στο Υπουργείο Τουρισμού (Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Τμήμα Ανωτέρων Σχολών και Σχολών Ξεναγών, Λ. Αμαλίας 12, Τ.Κ. 10557, Αθήνα) αίτηση, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος ΙΙΙ, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Το σεμινάριο του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Διαπανεπιστημιακού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μουσειολογία» του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής, από 9 Μαρτίου έως 15 Μαΐου 2015.

Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν από την Δευτέρα 26/01/2015 μέχρι και την Παρασκευή 06/02/2015, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στο Υπουργείο Τουρισμού (Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Τμήμα Ανωτέρων Σχολών και Σχολών Ξεναγών, Λ. Αμαλίας 12, Τ.Κ. 10557, Αθήνα) αίτηση, σύμφωνα με το υπόδειγμα τουΠαραρτήματος ΙΙΙ, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι σχετικές αποφάσεις δημοσιευονται στα τεύχη Β' αρ. 87 και 86 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

* Κατεβάστε το ΦΕΚ 87 και το ΦΕΚ 86.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved