ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Διαδικτυακά σεμινάρια δωρεάν από τα Πανεπιστήμια Πειραιώς και Αθηνών

Αθήνα 21.12.2015, 18:27

Διαδικτυακά σεμινάρια - συζητήσεις δωρεάν για 100 νέους από 20 ως 30 ή και 35 ετών από όλη την Ελλάδα, σε ποσοστό 60% από την περιφέρεια, θα υλοποιήσουν τα Γραφεία Διασύνδεσης των Πανεπιστημίων Πειραιώς και Αθηνών, στο πλαίσιο της πολιτικής τους για σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την αγορά εργασίας και ειδικότερα της δράσης TeleCC.org, με την ευγενική χορηγία της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Η θεματολογία των δύο διαδικτυακών ομάδων που θα σχηματιστούν αφορά:
(α) στη διαχείριση σταδιοδρομίας (ανάπτυξη δεξιοτήτων, personal branding, σύνταξη cv, προετοιμασία για συνέντευξη πρόσληψης κλπ) και 
(β) στην επιχειρηματικότητα (επιχειρηματικότητα καινοτομίας, εργαλεία επιχειρηματικότητας, επιχειρηματικές ευκαιρίες κλπ). 

Η διάρκεια των ομάδων διαλόγου είναι πεντάμηνη (Ιανουάριος - Μάιος 2016), παράλληλα θα προσφέρεται ατομική συμβουλευτική, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η διαδικασία των ομάδων διαλόγου είναι πλήρως ηλεκτρονική, χωρίς φυσική παρουσία, και επιβλέπεται από έμπειρους εκπαιδευτές - συμβούλους των Γραφείων Διασύνδεσης των Πανεπιστημίου Πειραιώς και Αθηνών. 
Επιστημονικός υπεύθυνος της δράσης είναι ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Executive MBA του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθηγητής Δημήτριος Γεωργακέλλος.

Περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.telecc.org ή στο τηλέφωνο 210-4142562 (Ευγενία Γραβάνη).  

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στη διεύθυνση TeleCC.org (Εγγραφές). Τα κριτήρια επιλογής αφορούν στην ηλικιακή και γεωγραφική κατανομή των ενδιαφερομένων, όπως και στα προσωπικά τους ενδιαφέροντα για τη συμμετοχή τους.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved