ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάρια στα Ιωάννινα: Σύστημα Φθοριούχων Αερίων Κλιματισμού Αυτοκινήτων

Αθήνα 13.5.2016, 19:35

Ο ΟΑΕΔ ενέκρινε την υλοποίηση από το ΚΕΚ Ιωαννίνων δύο προγραμμάτων κατάρτισης με τίτλο «Σύστημα Φθοριούχων Αερίων Κλιματισμού Αυτοκινήτων», διάρκειας 40 ωρών έκαστο, για 50 μέλη συνολικά του Σωματείου Μηχανοτεχνιτών Φανοποιών και Συναφών Επαγγελμάτων του νομού Ιωαννίνων.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα γίνει στις δομές του ΚΕΚ Ιωαννίνων. Οι καταρτιζόμενοι δεν θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα.
Proslipsis.gr
Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 3.400 ευρώ θα βαρύνει τον ΚΑΕ 2659 του έτους 2016 και αναλύεται ως εξής: 2 τμήματα x 25 καταρτιζόμενοι x 40 ώρες x 1,7 ευρώ Μέσο Ωριαίο Κόστος ανά άτομο και περιλαμβάνει εκτός του κόστους του ωρομισθίου προσωπικού, δαπάνες υλοποίησης εκπαίδευσης (εκπαιδευτικό υλικό και μέσα, δαπάνες υπεραστικής μετακίνησης καταρτιζομένων, εκπαιδευτικών με δημόσια μέσα, δαπάνες διατροφής πχ. τοστ, καφές κλπ). 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved