ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάριο εκπαίδευσης επαγγελματιών ψυχικής υγείας δωρεάν

Αθήνα 20.9.2016, 17:06

Σεμινάριο εκπαίδευσης επαγγελματιών ψυχικής υγείας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών για τη φροντίδα και τη θεραπεία των ψυχικά ασθενών σε επίπεδο κοινότητας, προσφέρει χωρίς δίδακτρα ο εκπαιδευτικός οργανισμός Eurotraining, ως συντονιστής του χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ έργου «ComMent – Training in Community Mental Health Care».
 Proslipsis.gr
Το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος στοχεύει στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων απαραίτητων για τη δημιουργία βιώσιμων κοινωνικών επιχειρήσεων. Δεξιότητες όπως ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, η διοίκηση, ο αυτοπροσδιορισμός, η ανθρωποκεντρική φροντίδα και η ηγεσία θα αναπτυχθούν μέσω ενός δωρεάν διαδικτυακού μαθησιακού προγράμματος διάρκειας 150 ωρών, σχεδιασμένο από ειδικευμένους φορείς του χώρου.

Η εκπαίδευση είναι στα Αγγλικά και οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με επιτυχία θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος http://comment-project.eu, ενώ μπορείτε να γραφτείτε κατευθείαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης  http://e-learning.comment-project.eu.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved