ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
7ο Θερινό Σχολείο στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία στα Χανιά

Proslipsis.gr | Αθήνα 14.2.2018, 12:02

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνουν το 7ο Θερινό Σχολείο στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία.

Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου (φορέας υποδοχής), στα Χανιά της Κρήτης, από 20 έως 29 Ιουλίου 2018.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές εκδρομές και ημερίδες σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και άλλους τοπικούς φορείς της περιοχής, ενώ θα αναπτυχθούν ειδικά εργαστήρια δημιουργικής γραφής, με στόχο την παραγωγή και έκδοση περιβαλλοντικού εντύπου.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτήτριες/φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου Τμημάτων Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Κοινωνικών Επιστημών, Φιλολογίας, Βιολογίας, Γεωπονίας, Περιβάλλοντος και συναφών σπουδών και σε όσους εργάζονται ή έχουν εργαστεί ως δημοσιογράφοι. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβεί τα 35 άτομα, ενώ θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.
 
Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ τμημάτων ΑΕΙ, επαγγελματίες δημοσιογράφοι, καθώς και ειδικοί περιβαλλοντικοί επιστήμονες.
 
Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου θα αναρτηθεί στο τέλος Μαρτίου στην ιστοσελίδα του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ (http://www.jour.auth.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου (http://www.rpi.gr).
 
Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο και δεν απαιτούνται δίδακτρα. Το συνολικό κόστος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (10 ημέρες) ανέρχεται στα €250, το οποίο πρέπει να καταβληθεί στον φορέα υποδοχής για τη διαμονή. Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται, επίσης, ελαφρύ μεσημεριανό, 2 βραδινά γεύματα, καφές και οι εκπαιδευτικές εκδρομές.
 
Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στο Θερινό Σχολείο είναι: α) ο βαθμός του πτυχίου, και σε περίπτωση έλλειψης αυτού, η αναλυτική βαθμολογία και β) η δημοσιογραφική εμπειρία ή συναφείς μεταπτυχιακές σπουδές.
 
Η ημερομηνία λήξης της Α΄ πρόσκλησης υποβολής του Βιογραφικού Σημειώματος, το οποίο επέχει θέση αιτήσεως, είναι η 28η Φεβρουαρίου 2018, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 15 Μαρτίου του ιδίου έτους.
 
Για την αποστολή Βιογραφικών Σημειωμάτων και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο e-mail: 7osummerschool@gmail.com και στο τηλέφωνο 2310 992068 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 16:00-18:00.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved