ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμνάριο ΑΠΘ: Εκπαίδευση Δημοσιογράφων σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.4.2019, 11:15

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση Δημοσιογράφων στην κάλυψη θεμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του 2019».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και ώρες 15.30-18.00, στην αίθουσα συνεδρίων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), Στρατηγού Καλλάρη 5, 3ος όροφος.   

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δημοσιογράφους που καλύπτουν θέματα ευρωπαϊκού και διεθνούς χαρακτήρα, αλλά και σε φοιτητές, με στόχο την πληροφόρησή τους για καίρια ζητήματα και θέματα σχετικά με τη δημοσιογραφική κάλυψη των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019. 

Η διοργάνωση του σεμιναρίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και η Έδρα Jean Monnet για τη Δημοσιογραφία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης σχετικά με την επικοινωνιακή καμπάνια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις επικείμενες εκλογές. Οι δράσεις πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος #pressEU_NextGen.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvoLb_wlnBSlJxoNSupgzX5eFHPJ6OKl657BMpXxGQRkXsVg/viewform

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved