ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
ΟΑΕΔ - Sisco Hellas: Εκπαίδευση στην κυβερνοασφάλεια για 1.000 ανέργους

Proslipsis.gr | Αθήνα 11.5.2021, 12:48

Δωρεάν εκπαίδευση στην κυβερνοασφάλεια προσφέρει σε 1.000 ανέργους πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και της Cisco Hellas.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα αφορά την παροχή διαδικτυακής κατάρτισης σε 1.000 εγγεγραμμένους ανέργους ηλικίας 18 ετών και άνω, στη θεματική ενότητα «Εισαγωγή στην Κυβερνοασφάλεια». Παρέχεται δωρεάν για τους ανέργους από τη Cisco Hellas, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με βασικό στόχο την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους, και θα διεξαχθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Cisco Networking Academy. Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΑΕΔ με τη Cisco Hellas, το πρόγραμμα προσφέρεται στα ελληνικά.

Πιστοποιητικό 
Το πρόγραμμα κατάρτισης «Εισαγωγή στην Κυβερνοασφάλεια», ανοίγει το δρόμο προς την πιστοποίηση και τη σταδιοδρομία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί πιστοποιητικό ολοκλήρωσης, μετά την παρακολούθηση του μαθήματος, την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας της τελικής εξέτασης και τη συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης του μαθήματος.

Επιπλέον, με την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης, οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν το Ψηφιακό Πιστοποιητικό (Digital Badge) το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική επιβεβαίωση των δεξιοτήτων και των γνώσεων που αποκτήθηκαν, βοηθά τον κάτοχό του να αποδείξει τις γνώσεις του και αποτελεί αξιόπιστη πηγή για τους εργοδότες, ώστε να επιβεβαιώσουν τις δεξιότητες των υποψήφιων εργαζομένων. Επίσης, ο κάτοχος του Ψηφιακού Πιστοποιητικού μπορεί να το δημοσιεύσει σε Social Media και να το διαμοιράσει ηλεκτρονικά σε μελλοντικό εργοδότη.

Η παρακολούθηση του προγράμματος κατάρτισης «Εισαγωγή στην Κυβερνοασφάλεια» θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής του ωφελούμενου στην πλατφόρμα του Cisco Networking Academy. Σε περίπτωση που ο καταρτιζόμενος δεν έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, απορρίπτεται και καλείται ο πρώτος σε σειρά από τη λίστα των επιλαχόντων

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:
1. Ενεργό δελτίο ανεργίας.
2. Απόφοιτοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
3. Γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών Α’ επιπέδου (πιστοποιητικό ή βεβαίωση αποδεκτή από το ΑΣΕΠ).

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, οι υποψήφιοι οφείλουν υποχρεωτικά να επισυνάψουν σε αυτήν τα ακόλουθα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης: 1) Τίτλο Σπουδών και 2) Πιστοποιητικό Γνώσης Η/Υ.

Επίσης, θα πρέπει να αποδεχτούν τους όρους τόσο της Υπεύθυνης Δήλωσης όσο και της Δήλωσης Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κάνοντας κλικ στα αντίστοιχα πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο αίτηση συμμετοχής έως και 23 Μαΐου 2021 και ώρα 23:59, ή έως τη συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων, στην διεύθυνση ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

* Επισυνάπτεται η απόφαση του ΟΑΕΔ.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved