ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δωρεάν Επιστροφή    
Σεμινάριο: Ισότιμη ένταξη στην Αγορά Εργασίας

Proslipsis.gr | Αθήνα 01.11.2022, 10:45

Ποιές είναι οι σύγχρονες καλές πρακτικές ένταξης ατόμων με αναπηρία σε οργανωμένα εταιρικά περιβάλλοντα; Ποιές οι δεξιότητες που απαιτούνται για ισότιμη πρόσβαση στην εργασία για ανάπηρα και μη άτομα; Πώς δημιουργούμε ένα επιτυχημένο βιογραφικό και πώς παρουσιαζόμαστε σε συνέντευξη για εργασία; 
 
Αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν και αναπτυχθούν στο Ανοικτό Διαδικτυακό Σεμινάριο «ΑΜΕΑ: πρακτικές συμπερίληψης στην αγορά εργασίας» την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, ώρα 10:30, με ομιλητές τον Βαγγέλη Αυγουλά, τυφλό Δικηγόρο, Μέλος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Πρόεδρο ΑΜΚΕ "Με Άλλα Μάτια", και τον Θεόδωρο Κατσίκη, People Experience & Intelligence Director, εταιρείας Mytilineos.
 
Στόχος του webinar είναι η εξοικείωση του κοινού με πρακτικές ουσιαστικής συμπερίληψης, ενδυνάμωσης και αλλαγής νοοτροπίας. Mέσω ενημέρωσης και επιμόρφωσης συμμετέχουμε ενεργά στην αντιμετώπιση του αποκλεισμού κοινωνικών ομάδων από την αγορά εργασίας, τη δια βίου μάθηση, τις κοινές δράσεις καθώς και την πιθανή άγνοια σχετικά με την αναπηρία.
 
Το Webinar εντάσσεται στο πρόγραμμα mellonabilities, μια πρωτοβουλία της εταιρείας Mytilineos σε συνεργασία με την Κοινωνική Επιχείρηση knowl, είναι απολύτως προσβάσιμο από όλους, ενώ θα παρέχεται παράλληλη διερμηνεία ελληνικής νοηματικής γλώσσας. 
 
Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση υλοποιείται σε συνέχεια του μνημονίου συνεργασίας με το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και αποτελεί την πρώτη από πληθώρα εκδηλώσεων που θα συνδιοργανώσουν το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με την κοινωνική επιχείρηση Knowl.
 
Το webinar είναι δωρεάν μέσω της πλατφόρμας MSTeams. Ο σύνδεσμος MSTeams θα σας σταλεί στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας, μία μέρα πριν το σεμινάριο.
 
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MYTILINEOS που υλοποιεί στο πλαίσιο της στήριξης των Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης για Μηδενική φτώχεια (1), Αξιοπρεπή Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη (8) και Λιγότερες ανισότητες (10).

Πληροφορίες: Γιούλα Παπατσώρη, τηλ.: 210-8312868, e-mail: y.papatsori@knowl.gr.
 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved