ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Πρόσληψη προϊσταμένου στη Γ.Γ. Μακεδονίας - Θράκης

 

Αθήνα 8.12.2010, 19:12

Την πλήρωση της θέσης προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης προκηρύσσει το υπουργείο Οικονομίας.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν οι μόνιμοι υπάλληλοι κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της οικείας υπηρεσίας, με βαθμό Α', εφόσον:
α) έχουν διατελέσει προϊστάμενοι Γενικής Διεύθυνσης ή
β) έχουν διατελέσει προϊστάμενοι Διεύθυνσης ή Υποδιεύθυνσης για τρία τουλάχιστον έτη ή
γ) έχουν συνολικό χρόνο υπηρεσίας δέκα οκτώ έτη και έχουν διατελέσει ή είναι προϊστάμενοι Διεύθυνση κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ανήκουν σε έναν από τους ακόλουθους κλάδους, οι υπάλληλοι των οποίων προβλέπεται από τις οικείας οργανικές διατάξεις ότι μπορούν να προΐστανται της προκηρυσσόμενης Γενικής Διευθύνσης, ως ακολούθως:
α) Για τη Γενική Διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης, υπάλληλοι των κλάδων: ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού ή ΠΕ Μηχανικών ή ΠΕ Αρχαιολόγων ή ΠΕ Γεωτεχνικών ή ΠΕ Περιβάλλοντος ή ΠΕ Εκπαιδευτικών ή ΠΕ Κοινωνιολόγων ή ΠΕ Βιβλιοθηκονόμων ή ΠΕ Μεταφραστών - Διερμηνέων ή ΠΕ Δημοσιογράφων ή ΠΕ Ιατρών

Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος υπάλληλος του οποίου το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα μέχρι την αυτοδίκαιη αποχώρηση από την υπηρεσία είναι μικρότερο του ενός έτους κατά την πρώτη ημέρα συνεδρίασης του Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Η απαγόρευση δεν ισχύει για τους προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης που υπηρετούν κατά το χρόνο της πρώτης συνεδρίασης του ΕΥΣ.

Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος υπάλληλος στον οποίο έχει επιβληθεί τελεσίδικα οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή για παράπτωμα από αυτά που ορίζονται στην παρ,. 2 του άρθρου 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007), ήτοι παραπτώματα που μπορεί να επισύρουν την ποινή της οριστικής παύσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, στη Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Προσωπικού (Διοικητήριο, 54123) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα εργάσιμων που αρχίζει την 6/12/2010 και λήγει την 17/12/2010. Η αίτηση υποψηφιότητας με το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να υποβληθούν και με συστημένη επιστολή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved