ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Θέση προϊσταμένου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Αθήνα 9.12.2010, 18:02

Την πλήρωση της θέσης του προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης προκηρύσσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η θητεία του οποίου έχει λήξει αυτοδίκαια την 29 Μαρτίου 2010.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν οι μόνιμοι υπάλληλοι κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με βαθμό Α΄, εφόσον:
α) έχουν διατελέσει προϊστάμενοι Γενικής Διεύθυνσης ή
β) έχουν διατελέσει προϊστάμενοι Διεύθυνσης ή Υποδιεύθυνσης για τρία (3) τουλάχιστον έτη ή
γ) έχουν συνολικό χρόνο υπηρεσίας δέκα οχτώ (18) έτη και έχουν διατελέσει ή είναι προϊστάμενοι Διεύθυνσης κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας.

Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος, υπάλληλος του οποίου το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα μέχρι την αυτοδίκαιη αποχώρηση από την υπηρεσία είναι
μικρότερο του ενός έτους κατά την πρώτη ημέρα συνεδρίασης του Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Η απαγόρευση δεν ισχύει για τους προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης που υπηρετούν κατά το χρόνο της πρώτης συνεδρίασης του Ε.Υ.Σ.

Επίσης, δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος υπάλληλος στον οποίο έχει επιβληθεί τελεσίδικα οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή για παράπτωμα από αυτά που ορίζονται στην παρ.2 του άρθρου 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007, ΦΕΚ Α΄26/9-2-2007), ήτοι παραπτώματα που μπορεί να επισύρουν την ποινή της οριστικής παύσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, Διεύθυνση Διοίκησης, Σωκράτους 111, Τ.Κ.41 336 Λάρισα, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) εργάσιμων ημερών που αρχίζει την 07/12/2010 και λήγει την 27/12/2010. Η αίτηση υποψηφιότητας με το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να υποβληθούν και με συστημένη επιστολή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved