ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Πρόσκληση του υπουργείου Εσωτερικών για μετατάξεις στις Αυτοτελείς Υπηρεσίες ΟΤΑ
 

 

Αθήνα 27.1.2011, 18:22

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τη στελέχωση με μετάταξη ή μεταφορά ή μετάθεση των επτά Αυτοτελών Υπηρεσιών Εποπτείας ΟΤΑ, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Με την πρόσκληση καλούνται οι μόνιμοι ή αορίστου χρόνου δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς και οι απόφοιτοι της 3ης εκπαιδευτικής σειράς της ΕΣΤΑ και της 20ης της ΕΣΔΔ, να υποβάλουν εντός ενός μηνός αιτήσεις για την κάλυψη με μετάταξη ή μεταφορά ή μετάθεση των οργανικών θέσεων των Αυτοτελών Υπηρεσιών Εποπτείας ΟΤΑ της χώρας.

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη σχετική αίτηση (θα το βρείτε στα συνημμένα) και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κεντρική Υπηρεσία, Διεύθυνση Διοίκησης, Σταδίου 27 − Αθήνα Τ.Κ. 101 83, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν Σ. Θεοχάρη ή Μ. Ρεκλείτη (τηλ. επικοινωνίας: 2131364611, 2131364639).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης που φέρει ο φάκελος της αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η πρόσκληση (αρχείο pdf 375 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved