ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Πρόσκληση υπουργείου Παιδείας προς δημοσίους υπαλλήλους

 

Αθήνα 7.7.2011, 10:32

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» απευθύνει το υπουργείο Παιδείας, μέσω της ιστοσελίδας Ανοιχτής Διακυβέρνησης (http://www.opengov.gr/home/?p=2872). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των διατάξεων των νόμων 2860/2000 (άρθρο 7), 3614/2007 (άρθρο 18) και 3528/2007, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του υπουργείου Παιδείας, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς Μόνιμους Δημοσίους Υπαλλήλους ή Υπαλλήλους ΝΠΔΔ για την πλήρωση μίας θέσης γραμματειακής υποστήριξης, μίας θέσης τεχνικού δικτύων και δύο θέσεων στελεχών υποστήριξης στην υλοποίηση έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης γραμματειακής υποστήριξης είναι τα ακόλουθα: Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πολύ καλή γνώση στη χρήση Η/Υ, πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης τεχνικού δικτύων είναι τα ακόλουθα: Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σχετική με το αντικείμενο της θέσης (πληροφορική), καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (διαχείριση συστημάτων Windows Server, συντήρηση δικτύων και σχετικών συστημάτων, όπως ηλεκτρoνικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, servers, routers, firewalls.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη των θέσεων στελεχών υποστήριξης στην υλοποίηση έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος είναι τα ακόλουθα: Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, πολύ καλή γνώση στη χρήση Η/Υ, καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση παρακολούθησης και ελέγχου έργων (φυσικό και οικονομικό αντικείμενο) ή στη διαχείριση κοινοτικών προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες, στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Πιττακού 2-4 και Περιάνδρου, Πλάκα 10558, Αθήνα (τηλ.210-3278020 Υπεύθυνος: κ. Λαζαρίδης).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved