ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Εισαγωγή δημοσίων υπαλλήλων στην Σχολή Εθνικής Ασφαλείας

 

Αθήνα 13.7.2011, 13:01

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας καθορίστηκε εκ νέου ο αριθμός των εισαγομένων στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας για το έτος 2011-2012 σε είκοσι πέντε σπουδαστές, εκ των οποίων οι πέντε θα είναι πολιτικοί υπάλληλοι των υπουργείων και των υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, εξουσιοδοτημένοι για το χειρισμό θεμάτων κρατικής ασφάλειας.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι, πέραν της απασχόλησης τους με θέματα Κρατικής Ασφαλείας (χειρισμός εμπιστευτικών - απορρήτων εγγράφων κ.λπ.), πρέπει να ανήκουν στην κατηγορία ΠΕ, να έχουν το βαθμό Α’ και ηλικία που να συνεπάγεται δυνατότητα περαιτέρω παραμονής τους στην υπηρεσία για πέντε τουλάχιστον έτη και να μην υπερβαίνουν το 55ο έτος της ηλικίας τους (γεννηθέντες την 31 Δεκεμβρίου 1956 και εντεύθεν).

Κατά το χρόνο της εκπαίδευσης, που θα διαρκέσει από τις 19 Σεπτεμβρίου 2011 έως 30 Μαρτίου 2012, οι υπάλληλοι - σπουδαστές θεωρούνται αποσπασμένοι στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας.

Οι μέλλοντες να εκπαιδευτούν θα δικαιολογήσουν οδοιπορικά και λοιπά έξοδα, σύμφωνα με τα ισχύοντα.

Κατά τη φοίτηση τους στη Σχολή θα πραγματοποιηθεί ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο εσωτερικό διάρκειας τριών ημερών, ενώ δε θα πραγματοποιηθεί ταξίδι στο εξωτερικό.

Οι Μονάδες Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Διοικητικού, παρακαλούνται μέχρι τις 18 Ιουλίου 2011 να αποστείλουν τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων, θεωρημένες και εγκεκριμένες, τα πιστοποιητικά εξουσιοδότησης για το χειρισμό θεμάτων Κρατικής Ασφάλειας καθώς και τυχόν επιπλέον στοιχεία, όπως τίτλους σπουδών, που μπορούν να ληφθούν υπόψη για την επιλογή τους, στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Τπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15 - Σ.Κ.10674) για την τελική επιλογή των έξι υπαλλήλων και των αναπληρωματικών τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved