ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Στις 10 Ιουλίου οι εξετάσεις των ΕΠΟΠ (1/7/2014)
 

Αθήνα 1.7.2014, 2:33

Στις 10 Ιουλίου 2014 θα διεξαχθούν οι εξετάσεις για την μονιμοποίηση των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), σύμφωνα με απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας.

Η αξιολόγηση των ΕΠΟΠ, οι οποίοι κατετάγησαν με την ΕΔΥΕΘΑ 41/2007, διεξάγεται σε 22 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, στα οποία κατανέμονται οι ΕΠΟΠ ανάλογα με τον τόπο που υπηρετούν, ως εξής: Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Προβατώνας, Φέρρες, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Γιαννιτσά, Βέροια, Λιτόχωρο, Βόλος, Αττική, Λήμνος, Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Κως, Ρόδος.

Η ύλη, πάνω στην οποία αξιολογούνται όλοι οι υπηρετούντες στο Στρατό Ξηράς ΕΠΟΠ, συνίσταται σε:
α. Ερωτηματολόγιο γενικών στρατιωτικών θεμάτων, κοινό για όλους.
β. Ερωτηματολόγιο θεμάτων ειδικότητας, ένα για κάθε ειδικότητα, το οποίο κοινοποιήθηκε στους συμμετέχοντες με διαταγή του ΓΕΣ.
γ. Δοκιμασία 50 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, εκ των οποίων οι 35 επί της ειδικότητας και οι 15 επί γενικών στρατιωτικών θεμάτων.

Κάθε σωστή απάντηση βαθμολογείται με 2 βαθμούς. Επιτυχών θεωρείται όποιος επιτύχει βαθμολογία 70% συμπεριλαμβανομένου και άνω (35 σωστές απαντήσεις).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την απόφαση.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η απόφαση (αρχείο pdf 134 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved