ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Δημοσίους υπαλλήλους με απόσπαση ζητά το πολιτικό κόμμα «Το Ποτάμι» (24/2/2015)

Proslipsis.gr | Αθήνα 24.2.2015, 21:09

Το πολιτικό κόμμα «Το Ποτάμι» εξέδωσε ανοικτή πρόσκληση πλήρωσης 26 θέσεων επιστημονικών συνεργατών του κέντρου υποστήριξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του από δημοσίους υπαλλήλους με απόσπαση, επειδή «εφαρμόζει στην πράξη όσα διακηρύττει».

«Αναζητούμε δημοσίους υπαλλήλους που είναι επαγγελματίες και θέλουν να επενδύσουν την γνώση τους και τον επαγγελματισμό τους για να ακούγεται η φωνή της λογικής και της επιστήμης τους στο ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. «Δεν αναζητούμε υπαλλήλους που βλέπουν τη Βουλή ως μια ευκαιρία να αποφύγουν την ευθύνες και τον φόρτο εργασίας. Υποσχόμαστε πολλή δουλειά, δύσκολα ωράρια αλλά και μια ανεπανάληπτη αίσθηση προσφοράς και δημιουργίας.

Στείλε το βιογραφικό σου μέχρι τις 13 Μαρτίου 2015 στο prokirixi@topotami.gr, σημειώνοντας για ποια από τις θέσεις ενδιαφέρεσαι. Το Ποτάμι θα χειριστεί κάθε βιογραφικό με απόλυτη εχεμύθεια. Εκείνες κι εκείνοι των οποίων τα βιογραφικά ανταποκρίνονται σε κάποια από τις προτεινόμενες θέσεις, θα κληθούν σε συνέντευξη, ώστε να επιλεγούν αυτοί μπορούν να εργαστούν υπό πίεση εντός μιας ομάδας που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις μπορούν να διατεθούν σε γραφεία βουλευτών και στο Ποτάμι (βλ. κωδικοποιημένες τις ισχύουσες διατάξεις στο παράρτημα Ι). Ιδιαίτερα καλούμε τους απόφοιτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι εκτιμούν ότι μπορούν να συνδράμουν στην θεσμική ενίσχυση της χώρας.

Το Ποτάμι, όπως έχει ήδη δηλώσει, θα κάνει ελάχιστη χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος να ζητήσει τη διάθεση δημοσίων υπαλλήλων και γιΆ αυτό οι θέσεις που περιγράφουμε παρακάτω είναι 26».

Βιογραφικά κατατίθενται μέχρι τις 13 Μαρτίου 2015 στον δικτυακό τόπο prokirixi@topotami.gr. Δείτε τις λεπτομέρειες της προκήρυξης εδώ.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved