ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Σαράντα δημόσιοι υπάλληλοι θα εισαχθούν στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας (24/6/2015)

Αθήνα 24.6.2015, 01:38

Σαράντα σπουδαστές, δημόσιοι υπάλληλοι, θα εισαχθούν στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να διαβιβασθούν στην αρμόδια Διεύθυνση του υπουργείου μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015.

* Ακολουθεί το κείμενο της απόφασης.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙO ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Θέμα: Φοίτηση δημοσίων υπαλλήλων στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας (19η εκπαιδευτική σειρά)

Σύμφωνα με την υπ΄αριθμ.πρωτ. 1728/15/1077168/17-06-2015 απόφαση του Προϊστάμενου Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας (ΑΔΑ: 6Φ4Π465ΦΘΕ-ΦΚΝ) καθορίστηκε ο αριθμός των εισαγομένων στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016 σε 40 σπουδαστές, εκ των οποίων οι έξι (6) θα είναι πολιτικοί υπάλληλοι των Υπουργείων και των Υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ειδικότερα, σύφωνα με την προαναφερόμενη απόφαση, θέτουμε υπόψη σας τα εξής:
Η διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής καθορίζονται με τις διατάξεις των άρθρων 16, 17 και 18 του π.δ 380/96, όπως ισχύει.
Οι πολιτικοί υπάλληλοι πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένοι για τον χειρισμό θεμάτων Κρατικής Ασφάλειας (χειρισμός εμπιστευτικών – απορρήτων εγγράφων κ.λ.π.).
Επίσης, πρέπει να ανήκουν στην κατηγορία ΠΕ, να έχουν βαθμό Α’, να έχουν εγγραφεί στον πίνακα προακτέων κατ΄απόλυτο εκλογή και ηλικία που συνεπάγεται δυνατότητα περαιτέρω παραμονής τους στην υπηρεσία για πέντε (5) έτη τουλάχιστον και να μην υπερβαίνουν το 55ο έτος της ηλικίας τους (γεννηθέντες την 31-12-1960 και εντεύθεν).
Κατά το χρόνο της εκπαίδευσης που θα διαρκέσει από τις 14-9-2015 έως 1-4-2016, οι υπάλληλοι – σπουδαστές αποσπώνται στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας, απαλλασσόμενοι των καθηκόντων τους.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της φοίτησης στη Σχολή θα πραγματοποιηθεί ένα (1) εκπαιδευτικό ταξίδι στο εσωτερικό διάρκειας τριών (3) ημερών, οι δαπάνες του οποίου θα επιβαρύνουν τις υπηρεσίες προέλευσης των υπαλλήλων.

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των οικείων υπηρεσιών, παρακαλούνται μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 να διαβιβάσουν τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων, τα πιστοποιητικά εξουσιοδότησης για το χειρισμό θεμάτων Κρατικής Ασφάλειας καθώς και τυχόν επιπλέον στοιχεία, όπως τίτλους σπουδών κλπ, στο Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Βασ. Σοφίας 15 - Τ.Κ.10674), υπόψη Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, για την τελική επιλογή.

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των Υπουργείων, των Γενικών και Ειδικών Γραμματειών και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων παρακαλούνται να διαβιβάσουν άμεσα, ηλεκτρονικά, την παρούσα εγκύκλιο σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς και στους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά τους, αντιστοίχως.

Ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης
Γιάννης Σπηλιωτόπουλος 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved