ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Υπουργείο Εσωτερικών: Οι φορείς να ενημερώσουν άμεσα την εφαρμογή της κινητικότητας με τους επιλεγέντες υπαλλήλους

Proslipsis.gr | Αθήνα 3.2.2021, 18:41

Το υπουργείο Εσωτερικών, με εγκύκλιό του, καλεί τους φορείς του δημόσιου τομέα έως αύριο, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14.00, να ενημερώσουν την εφαρμογή της κινητικότητας με τους επιλεγέντες υπαλλήλους ανά θέση, καθώς και τη σειρά κατάταξης αυτών.

Δεδομένου ότι στις 31 Ιανουαρίου 2021 ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων από τα αρμόδια τριμελή όργανα αξιολόγησης, οι χρήστες των φορέων με ρόλο «Υπηρεσία Κινητικότητας Φορέα Υποδοχής» θα πρέπει να ενημερώσουν τις αιτήσεις των υποψηφίων στην σχετική εφαρμογή της Κινητικότητας. 

Ειδικότερα, θα επιλέξουν «Αιτήσεις», οπότε και θα εμφανίζονται όλοι οι υποψήφιοι για κάθε θέση. Για κάθε υποψήφιο θα επιλέξουν «Ενημέρωση» και θα συμπληρώσουν το πεδίο «Αποδοχή» με «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ», ανάλογα με το εάν επιλέγεται για τη θέση ο υποψήφιος, καθώς επίσης και τη σειρά κατάταξης για όσους έχουν «ΝΑΙ», τυχόν παρατηρήσεις και «Ενημέρωση». Η ως άνω καταχώριση θα γίνει σύμφωνα με τα
αναφερόμενα στο σχετικό πρακτικό επιλογής του αρμόδιου τριμελούς οργάνου αξιολόγησης.

Εξυπακούεται ότι όσοι φορείς δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για το εάν ο επιλεγείς υπάλληλος τελικά αποδέχεται τη θέση, θα αναφέρουν την πληροφορία αυτή στο σχετικό πεδίο των παρατηρήσεων.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved