ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Από Απόσταση - E-learning Επιστροφή    
Σεμινάριο από απόσταση: Νεοελληνική Λογοτεχνία και Ψηφιακές Τεχνολογίες

Αθήνα 25.1.2017, 18:29

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα εξ αποστάσεως επιμόρφωσης «Νεοελληνική Λογοτεχνία και Ψηφιακές Τεχνολογίες», το οποίο υλοποιούν για έβδομη φορά το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και το Εργαστήριο Νέας Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το οποίο οδηγεί σε οδηγεί σε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Ενδεικτικά αντικείμενα του προγράμματος είναι τα εξής: Λογοτεχνία στο διαδίκτυο, αξιοποίηση ψηφιακού και πολυμεσικού περιεχομένου, ειδικά λογισμικά και ψηφιακές εφαρμογές για τη φιλολογική έρευνα και διδασκαλία, ψηφιακή λογοτεχνία και υπερκείμενο.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Τάκης Καγιαλής, Καθηγητής Νέας Ελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθείι από 6 Φεβρουαρίου 2017 – 15 Μαΐου 2017. Εγγραφές θα γίνονται μεχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές αιτήσεις, απευθυνθείτε στη διεύθυνση: www.digilit-edu.net. Η διεύθυνση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι: Τηλ. 26510-09141. E-mail: elearn@uoi.gr. Ιστότοπος: http://dikeppee.uoi.gr/kek. Facebook: www.facebook.com/kekuoi.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved