ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πολιτιστικά Επιστροφή    
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Πινακοθήκης

Αθήνα 29.5.2014, 17:8

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτζου όρισε με απόφασή του ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Τα μέλη:
1. Απόστολος Μπότσος, Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αναπληρούμενος από τον Γεώργιο Γεωργούλια, Επίτιμο Γενικό Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
2. Γεώργιος Ζανιάς, Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας, αναπληρούμενος από τον Μιλτιάδη Σταθόπουλο, Γενικό Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Εθνικής Τράπεζας.
3. Έλλη Βαρότσου- Σούτζου, Δικηγόρος, αναπληρούμενη από τον Νικόλαο Σούτζο, Δικηγόρο, μέλη της οικογένειας του Αλεξάνδρου Σούτζου.
4. Νικόλαος Ζίας, Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναπληρούμενος από την Ολγα Μεντζαφού, Ιστορικό της Τέχνης- Επίτιμη Διευθύντρια Συλλογών Εθνικής Πινακοθήκης .
5. Αθανάσιος Κοκκινέας, Δικηγόρος- συλλέκτης, αναπληρούμενος από την Δέσποινα Αγγελικούση, Σύμβουλο επιχειρήσεων.
6. Μιχαήλ Αρφαράς Καθηγητής Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Διευθυντής Τομέα Χαρακτικής, αναπληρούμενος από τον Αχιλλέα Δρούγκα, Εικαστικό.
7. Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Εικαστικός- MFA Fine Art UCL, αναπληρούμενη από τη Μαρία Φιλοπούλου, Εικαστικό.
8. Παναγιώτης Τουρνικιώτης, Καθηγητής Θεωρίας της Αρχιτεκτονικής τού Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, αναπληρούμενος από τον Σπύρο Βαράγκη, Αρχιτέκτονα.
9. Αντώνιος Κομνηνός, Επιχειρηματίας- συλλέκτης, αναπληρούμενος από τον Γεώργιο Ρόρρη, Εικαστικό.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου εκλέγονται σε μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved