ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πολιτιστικά Επιστροφή    
Συμφωνική Ορχήστρα Νέων δημιουργεί ο ο Δήμος Χαλανδρίου

Αθήνα 21.4.2017, 15:43

Τη σύσταση Δημοτικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλανδρίου κατά την τελευταία συνεδρίασή του, στηρίζοντας μια πρωτοβουλία πολιτών που είχε εκφραστεί πριν περίπου δύο χρόνια. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, η προσπάθεια αυτή μολονότι είχε δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον σε σημαντικό αριθμό νέων μουσικών δεν στάθηκε δυνατό να ολοκληρωθεί τότε καθώς δεν είχε εξασφαλιστεί η συνύπαρξη του συνόλου των μουσικών από όλες τις ομάδες των οργάνων, όπως απαιτεί η συγκρότηση ενός συμφωνικού σχήματος, ούτε η ομοιογένεια στις δυνατότητες των νέων μουσικών.

Οι νέες συνθήκες που επιτρέπουν σήμερα την πραγμάτωση αυτής της ιδέας είναι η συνεργασία του Δήμου με το συμφωνικό συγκρότημα παιδιών και νέων «The Underground Youth Orchestra Netrwork», το οποίο θα προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του σε εκπαιδευτικό και οικονομοτεχνικό επίπεδο προκειμένου να γίνει εφικτή η δημιουργία της Νεανικής Δημοτικής Συμφωνικής Ορχήστρας. 

Η «The Underground Youth Orchestra Netrwork» δεν έχει οικονομικές αξιώσεις από τον Δήμο και η προσφορά της έχει ως αποκλειστικό κίνητρο την προαγωγή της μουσικής παιδείας. Όπως προβλέπεται από το σχετικό πρόγραμμα, η συνεργασία της με το Δήμο θα διαρκέσει για δύο χρόνια προκειμένου να υλοποιηθεί η ιδέα της δημιουργίας της Δημοτικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων ενώ στη συνέχεια μπορεί να διατηρήσει ένα συμβουλευτικό ρόλο για μια ακόμη διετία. 

Στόχο του Δήμου αποτελεί η ανεξάρτητη από το πρόγραμμα λειτουργία της Δημοτικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, με δική του ευθύνη, μετά την παρέλευση της πρώτης διετίας.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved