ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Διαγωνισμός για 20 θέσεις ΤΠΕ στο υπουργείο Εξωτερικών (4/11/05)
 


Αθήνα 4.11.2005, 07:32
Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση είκοσι κενών οργανικών θέσεων στον Κλάδο Επικοινωνιών και Πληροφορικής, εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Στο διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2005, δεκτοί γίνονται υποψήφιοι που έχουν την ελληνική ιθαγένεια, έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να δεν έχουν υπερβεί το 35ο, διαθέτουν πτυχίο AΕΙ ή ΤΕΙ τμήματος ηλεκτρονικής ή ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων ή τμήματος της πληροφορικής της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) ισότιμο της αλλοδαπής, κατέχουν σε πολύ καλό επίπεδο την αγγλική γλώσσα, και προκειμένου για άνδρες, έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νομίμως απαλλαγεί από αυτές.

Τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν, ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού, τα εξεταστέα μαθήματα κ.λ.π., ορίζονται στο Προεδρικό Διάταγμα 337/1998, καθώς και στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης (θα την βρείτε στο αρχείο).

Τα μαθήματα, στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι είναι τα εξής:
α) Ελληνική Γλώσσα
β) Χρήση Λογισμικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
γ) Προγραμματισμός Η/Υ - Πρακτική άσκηση
δ) Γενικά Ηλεκτρονικά - Τηλεπικοινωνίες
ε) Λογικά κυκλώματα - Ψηφιακοί Υπολογιστές - Δομή Υπολογιστών
στ) Αγγλική Γλώσσα
ζ) Οποιαδήποτε άλλη ξένη γλώσσα (προαιρετικά).

Αιτήσεις υποβάλλονται έως 25 Νοεμβρίου στη Διεύθυνση Προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών Ακαδημίας 1, Αθήνα, καθημερινά και ώρες 11:00΄π.μ. - 13:00΄μ.μ. Μαζί με την αίτηση υποβάλλεται και μία πρόσφατη φωτογραφία του υποψηφίου. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να αποσταλούν και ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας (ημερομηνία κατάθεσης που θα αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου) στην ταχυδρομική διεύθυνση: Υπουργείο Εξωτερικών, ΣΤ1 Διεύθυνση Προσωπικού, (για το διαγωνισμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής), Ακαδημίας 1, 10671 Αθήνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους από το Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών του Υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 3 (ισόγειο-στοά), τηλ. 210- 368.2700, απ΄ όπου θα μπορούν να προμηθεύονται αντίγραφο της Προκήρυξης και τα έντυπα της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης.

Στα αρχεία περιλαμβάνονται η πλήρης πρόσκληση και το έντυπο της αίτησης.

 

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Αίτηση
Προκήρυξη

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved