ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Διευθυντής στο Ινστιτούτο Παστέρ 3/4/06)


Αθήνα 3.4.2006, 22:56
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ προκηρύσσει τη θέση του Γενικού Διευθυντή, με τριετή θητεία ανανεώσιμη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ιθαγένεια κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσόντα ερευνητή βαθμίδας Α', προϋπηρεσία στην οργάνωση και διοίκηση υπηρεσιών, επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας και ηλικία έως 63 ετών. Επίσης, πρέπει να έχουν εμπειρία τουλάχιστον σε έναν από τους παρακάτω τομείς:
- Διοίκηση και Πολιτική Δημόσιας Υγείας.
- Βασική ή και Εφαρμοσμένη έρευνα σε επιστημονικό πεδίο της Βιοϊατρικής.

Η θέση προϋποθέτει πλήρη απασχόληση. Ο Γενικός Διευθυντής θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ερευνητική δραστηριότητα στα πλαίσια του Ινστιτούτου.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων πρέπει να συνοδεύονται από φάκελο επιστημονικής δραστηριότητας, όπου θα πιστοποιείται η συνάρτηση αυτής προς ένα από τα ερευνητικά αντικείμενα του Ε.Ι.Π. και η συνάφεια προς το επιστημονικό ήθος και τους σκοπούς του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.

Ο Γενικός Διευθυντής διοικεί το Ινστιτούτο, προΐσταται των υπηρεσιών του και είναι υπεύθυνος για την σύνταξη του ερευνητικού και αναπτυξιακού προγράμματος αυτού.

Οι φάκελοι των υποψηφίων θα πρέπει να κατατεθούν έως 12 Μαΐου 2006 σε 6 αντίτυπα (3 στην ελληνική και 3 στην αγγλική ή γαλλική γλώσσα) στην διεύθυνση: Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, Βασιλίσσης Σοφίας 127, 115 21 Αθήνα, υπ' όψιν της κ. Μ. Βογιατζή,
www.pasteur.gr.

Πληροφορίες: κ. Βογιατζή, τηλ.: 210-6478857, e-mail:
voyatzi@pasteur.gr.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved