ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Οικονομολόγος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (8/4/06)


Αθήνα 8.4.2006, 18:34
Η Επιτροπή πρόκειται να αντικαταστήσει τον επικεφαλής οικονομολόγο της για θέματα ανταγωνισμού, του οποίου η εντολή στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού λήγει την 1η Σεπτεμβρίου 2006.

Για να είναι επιλέξιμοι, οι υποψήφιοι πρέπει:
- να είναι υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης·
- να είναι κάτοχοι πανεπιστημιακού τίτλου που παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης διδακτορικών σπουδών και διδακτορικού διπλώματος σε κλάδο της οικονομίας ή της οικονομετρίας σχετικό με την πολιτική ανταγωνισμού·
- να διαθέτουν, μετά την απόκτηση του πανεπιστημιακού τίτλου, επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 15 ετών σε επίπεδο καθηκόντων που αντιστοιχεί στα ανωτέρω προσόντα, συμπεριλαμβανομένης δεκαετούς τουλάχιστον πείρας σε ανώτερο επίπεδο στους τομείς που αφορά η θέση·
- να κατέχουν άριστα μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν επαρκή γνώση μίας ακόμη από τις εν λόγω επίσημες γλώσσες.

Ο επικεφαλής οικονομολόγος για θέματα ανταγωνισμού θα επιλεγείκαι θα διοριστείαπό την Επιτροπή σύμφωνα με τις οικείες διαδικασίες επιλογής και πρόσληψης. Ο μισθός και οι όροι απασχόλησης ορίζονται στο καθεστώς που εφαρμόζεται στο λοιπό προσωπικό των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για τους έκτακτους υπαλλήλους Α*14.

Πρόκειται για προσωρινή τοποθέτηση τριών ετών χωρίς δυνατότητα ανανέωσης. Η λεπτομερής περιγραφή καθηκόντων, τα κριτήρια επιλογής και οι λεπτομέρειες για την υποβολή αίτησης υποψηφιότητας βρίσκονται στην ακόλουθη διεύθυνση:
http://europa.eu.int/comm/dgs/personnel_administration/working_senior_mgt_en.htm

Αν θέλετε να δηλώσετε αίτηση υποψηφιότητας, πρέπει να εγγραφείτε μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης στο Διαδίκτυο: http://europa.eu.int/comm/dgs/personnel_administration/seniormanagementvacancies/index_en.htm, ακολουθώντας τις οδηγίες σχετικά με τα διάφορα στάδια της διαδικασίας. Σημειώστε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η διεύθυνση αυτή θα χρησιμεύσει για την ταυτοποίηση της εγγραφής σας.

Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 28 Απριλίου 2006. Μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών, δεν θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved